Πληκτρολογήστε τη λέξη μουντιάλ ή worldcup και θα εμφανιστεί το πρόγραμμα ημέρας σε ώρα Ελλάδος(και κανάλι μετάδοσης δηλαδή...ΝΕΤ), τα τελευταία αποτελέσματα.
Πληκτρολογήστε worldcup greece και θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα της Ελλάδας, οι επόμενοι αγώνες της και η βαθμολογία στον Β όμιλο.
Πληκτρολογήστε worldcup group b και θα εμφανιατούν τα αποτελέσματα στον Β όμιλο, οι επερχόμενοι αγώνες και η βαθμολογία στν όμιλο.
Πληκτρολογείστε worldcup schedule και θα δείτε το πρόγραμμα της σημερινής και αυριανής ημέρας σε ώρες Ελλάδος.
Πληκτρολογείστε worldcup live για ζωντανά updates του αγώνα που είναι σε εξέλιξη και highlights αγώνων που διεξήχθησαν.
Στα Google Maps τώρα. Υπάρχει η σελίδα Explore South Africa όπου κάνοντας την επιλογή ποια πόλη θέλουμε να δούμε μεταφερόμαστε στο χάρτη και εκεί υπάρχει η δυνατότητα και του γνωστού streetview της Google. Μπαίνουμε δηλαδή μέσα στο στάδιο και βήμα βήμα μπορούμε να το "γυρίσουμε".
Πχ στο Durban κλικ στο Moses Mabhida Stadium στην αριστερή στήλη. Μετά κλικ στο Streetview. Πάνω στην κίτρινη γραμμή έχουμε κυκλάκια όταν περνάμε το ποντίκι από πάνω. Διπλό κλικ σε ένα από τα κυκλάκια για να βηματίσουμε μέσα στο στάδιο(βλέπε κάτω εικόνα). Επίσης, σέρνοντας το ποντίκι δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω γυρνάμε και βλέπουμε προς τα εκεί σαν να βρισκόμασταν μέσα.
Αν διαθέτουμε το Πρόγραμμα Google Earth, ανοίξτε το αρχείο KMZ που θα βρείτε εδώ για τα στάδια της Νοτίου Αφρικής. Διπλό κλικ σε μια μπάλα στο χάρτι για να δείτε το αντίστοιχο στάδιο σε 3-D! Από την αριστερή στήλη του προγράμματος πρέπει προηγουμένος να είναι επιλεγμένο το κουτάκι 3D.
Στο Google Calendar (ημερολόγιο) τώρα, από εδώ μπορείτε να εισάγετε στο calendar σας το πρόγραμμα των αγώνων. Αυτο θα ενημερώνεται με τα σκορ αυτόματα. Κλικ σε κάποιον αγώνα και μετά κλικ στο map δεν λειτουργεί, πρέπει το gr να το κάνετε com.
http://www.google.com/worldcup/
Licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Greece License.








4 comments:
Φίλε μου πολύ χρήσιμα όλα αυτά.
Τι πρέπει να πληκτρολογήσουμε όμως για να σκάσουν οι μέλισσες που μας χαλούν τη χαρά να παρακολουθούμε όμορφο ποδόσφαιρο; :)
Καλημέρα!
hahaha καλό. ίσως "shut up vuvuzelas, now!" . μην ξεχνάς το θαυμαστικό :)
Άσχετο με την ανάρτηση αλλά δεν βρίσκω άλλο τρόπο επικοινωνίας.
-Αν βρεις χρόνο θα ήθελα να μάθω τον τρόπο να ανεβάζω αρχεία ήχου στο blog μου.
Ευχαριστώ
Χάρης Μόχλας
xronika05.blogspot.com
@ΧΡΟΝΙΚΑ ΗΜΑΘΙΑΣ η επικοινωνία είναι εύκολη, στη δεξιά στήλη βρες το "About Me/Contact" πάνω κλικ και στη νέα σελίδα κλικ στο μήνυμα.
Τώρα για την ερώτηση, δεν έχω ασχοληθεί αλλά ένας τρόπος είναι α)να ηχογραφήσεις ένα αρχείο mp3(ή να το μετατρεψεις σε mp3) β)να βρεις μια δωρεάν υπηρεσία online να ανεβάσεις εκεί το αρχείο γ)να αντιγράψεις κάπου τη διεύθυνση του αρχειου σου στην υπηρεσία αυτη δ) να επικολλήσεις στο άρθρο σου κάποιον κώδικα που θα συμπεριλαμβανει τη διεύθυνση του mp3 σου
πχ βλέπε http://groups.google.com/group/blogger-help-howdoi/browse_thread/thread/53bc48cb07f8a8e5?pli=1
με αυτη τη μεθοδο δε χρειάζεσαι κάποιο player εμφανίζονται με των κώδικα τα κοντρολ του player αυτοματα, πχ http://www.bloggertricks.com/2009/05/how-to-add-musicmp3audio-player-to-your.html
Δημοσίευση σχολίου