Αρχική σελίδα firefox, πως την αλλάζω - Sotostips

1/3/12

Αρχική σελίδα firefox, πως την αλλάζω

Η αλλαγή στην αρχική σελίδα firefox είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί κάποιο toolbar να σας άλλαξε την αρχική σελίδα ή δεν σας αρέσει η original αρχική σελίδα firefox. Πιθανά, όταν ξεκινά ο Firefox να θέλετε να ανοίγουν πολλαπλές αρχικές σελίδες που χρησιμοποιείτε συχνά. Όποιος κι αν είναι ο λόγος η λύση είναι παρακάτω.

Αρχική σελίδα του Mozilla Firefox είναι αυτή. Ετσι σας έρχεται ο Firefox. Ουσιαστικά πρόκειται για τη γνωστή μηχανή αναζήτησης google, μόνο που έχει μαρκαριστεί με το λογότυπο του firefox. δηλαδή συμφώνησαν Google και Mozilla το 2011 και προφανώς η αρχική σελίδα να είναι firefox branded google.

Για όσους δεν έχουν τον διάσημο και ασφαλή περιηγητή εδώ είναι ο Firefox στα ελληνικά[greek].

Πως αλλάζω Αρχική σελίδα σε firefox(στις φυσιλογικές περιπτώσεις)


αρχική σελίδα Firefox
πολλαπλές αρχικές σελίδες, ή μία ή κενή σε firefox


Πάτε στο μενού του Firefox στα Εργαλεία, μετά κλικ επιλογές και επιλέξτε καρτέλα γενικά. Στο κουτί αρχική σελίδα πληκτρολογείστε την διεύθυνση της ιστοσελίδας που θέλετε να ανοίγει ο Firefox αυτόματα όταν ξεκινά.

Μπορείτε επίσης, αν έχετε ήδη ανοιχτές στον firefox μόνο τις σελίδες που σας ενδιαφέρουν, Να πατήσετε το κουμπί   ώστε να ανοίγουν κάθε φορά πολλαπλές αρχικές σελίδες Χρήση τρεχουσών σελίδων".

Εννοείται ότι εκεί που λέει "Στην εκκίνηση του Firefox:" πιο πάνω πρέπει να είναι επιλεγμένο το "Προβολή της αρχικής μου σελίδας". ¨Αλλες επιλογές είναι
  • κενή ετικέτα
  • σελίδες που βλέπατε όταν κλείσατε τον Firefox Τελευταία φορά.
Κενή ετικέτα[αρχική σελίδα] ίσον ίσως γρηγορότερη επιλογή στους περιηγητές


Επαναφορά Firefox όταν διάφορα toolbar(εργαλειοθήκες), πρόσθετα κάνουν ζημιά

Αντί για κάθε εργαλειοθήκη ή ύποπτο πρόγραμμα ή πρόσθετο να ψάχνουμε τη λύση στη Google, η Mozilla λέει ότι υπάρχει και η λύση της επαναφοράς Firefox στην αρχική κατάσταση.(ελληνικά)

Όσο το χρησιμοποιείτε, ο Firefox μπορεί να εμφανίσει προβλήματα όπως το να αργεί, να κρασάρει, να εμφανίζει ύποπτα toolbar και αρχικές σελίδες που επανέρχονται πεισματικά και άλλα. Η επιλογή Επαναφοράς του Firefox μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα επαναφέροντας τον Firefox στην αρχική του κατάσταση και θα αποθηκεύσει τις σημαντικές για εσάς πληροφορίες.
Διαβάστε και
Το Blog sotostips.gr είναι ένα φιλικό τεχνολογικό ιστολόγιο με πολλά θέματα και κύριους άξονες τις κατηγορίες άρθρων για:

Blogging | Internet | Προγράμματα | Windows | Ubuntu

Εγγραφείτε στο blog

Ανακοίνωση: Περισσότερα τεχνολογικά άρθρα

Ενώ το Sotostips συνεχίζει τη λειτουργία του, μπορείτε να βρείτε χρήσιμα τεχνολογικά άρθρα μου (κι όχι μόνο) και στο Ελληνικό BlastingNews.