Δώρο αρχική σελίδα για περιηγητές με links, δυνατότητα απευθείας σημειώσεων, αναζήτηση και ρολόι

Το Sotostips.gr συμπληρώνει φέτος το Δεκέμβριο 6 χρόνια προσφοράς. Δεν διαθέτουμε τα πλούτη, ούτε και τη διάθεση να παίρνουμε εμείς την πρωτοβουλία και να επικοινωνούμε με εταιρίες για να ζητιανεύουμε προϊόντα για review ή διαγωνισμούς. Οπότε το σημερινό άρθρο, εκτός του ότι σας σας αφήνει να ρίξετε μια ματιά -στο αρχείο δώρο- πως λειτουργεί το HTML και CSS, για να μην πω και HTML5 (όπου δε ξέρω ακόμα πολλά) και απλό άκακο Javascript για το ρολόι και ημερομηνία, αλλά σας δίνει και πρακτικό δώρο. Μια αρχική σελίδα, που θα την σώσετε σε ένα φάκελο στο σκληρό δίσκο και θα τη χρησιμοποιήσετε σε Firefox ή Chrome και παρόμοιους εκτός IE browsers. Αρχική Σελίδα δώρο για αναγνώστες από Sotostips.gr
Αρχική Σελίδα δώρο* για αναγνώστες από Sotostips.gr

*αυτό πάνω δεξιά, "δώρο..." δεν υπάρχει στην αρχική σελίδα


Προσωπική αρχική σελίδα σωσμένη στο σκληρό είχα φτιάξει εδώ και 5 χρόνια. Έβαλα τώρα κάτι που θα κάνει εντύπωση. Όχι μόνο δυνατότητα απευθείας πάνω στη αρχική σελίδα που είναι ανοιχτή στον περιηγητή θα κρατάτε σημειώσεις, αυτές δεν θα της ξεχνά η σελίδα. Ένα κόλπο του HTML5 που δανείστηκα από δημόσια σελίδα της IBM. Για να σβήσετε τη σημείωση κλικ στη κόκκινη φράση. αλλιώς με σβήσιμο cookies κλπ δεν νομίζω να σβήνει.
  • Υπάρχει στην Αρχική σελίδα ένα ωραίο κουτί αναζήτησης σε google. 
  • Υπάρχει ρολόι digital που τρέχει 
  • Υπάρχουν δυο στ;hλες με συνδέσμους τους οποίους μπορείτε να τροποποήσετε ή όχι. Όλα τα κονωνικά δίκτυα συμπεριλαμβάνονται συν άλλα έξτρα. 
  • Background μαύρο, αλλάζει αν θέλετε 
  • Υποστηρίζει ελληνικά. 
  • Επιτρέπονται αλλαγές και μοίρασμα του αρχείου όχι όμως για οικονομικό όφελος και με αναφορά της πηγής(δεν αλλάζετε την τελευταία γραμμή)
  • Το original μου αρχειο HTML το βάζω σε 2 Online υπηρεσίες για ευκολία και για κάθε περίπτωση, τώρα. Δηλαδή μπορώ να βεβαι'ώσω δεν είναι μολυσμένα μόνο αυτά. 

Ένα θετικό αρχικής σελίδας που υπάρχει στον υπολογιστή σας σε αντίθεση με ένα startpage στο ίντερνετ είναι ότι ξεκινά γρήγορα. 2ον προσωποποιείται και τροποποιείται.

Ενδιαφέρει: Κενή αρχική σελίδα 


Τα ποράσινα γράμματα μπορεί να σβηστούν νκαι να γράψετε δικές σας σημειώσεις που θα της θυμάται η σελίδα κι αν την κλείσετε. Στα κόκκινα αν κανεις κλικ σβήνει τα δικά σου γραπτά. Το ρολόι είναι Live και είναι τόσο ακριβές όσο το ρολόι του υπολογιστή σας. από εκει παίρνει την πληροφορία.
Σε καμμιά περίπτωση δε λέω ότι ο κώδικας είναι έργο τέχνης ή δεν έχει λάθη. Τη δουλειά την κάνει πάντως. Θεωρητικά θα μπορούσατε αντί χρωματιστό background να βάλετε wallpaper.

Κατεβάζετε τη σελίδα. Τη βάζετε πχ στα Windows 7 στο φακελο

C:\Users\χρήστης

όπου χρήστης το Username σας στα Windows. Το αρχείο τώρα έχει διεύθυνση

C:\Users\χρήστης\StartPage.htmDOWNLOADS


Δώρο startpage link 2 (Microsoft OneDrive)