Δυνατότητα για επαληθευμένο λογαριασμό Twitter σε όλους

Ξέρετε το γαλανόλευκο σηματάκι με το V στη μέση που δηλώνει επαληθευμένο λογαριασμό (Verified Twitter account), επίσημο αν θέλετε, στο Twitter; Μέχρι πριν από λίγες μέρες αυτό δινόταν με φειδώ στους celebrities, ορισμένα ΜΜΕ και πολιτικούς κι όχι πάντως στους απλούς χρήστες Twitter. Αυτό πλέον φαίνεται ότι αλλάζει, και αν μη τι άλλο, οι απλοί χρήστες αποκτούν άμεσα το δικαίωμα υποβολής online αίτησης για επαληθευμένο λογαριασμό προς εξέταση και έγκριση.

"Θέλουμε να κάνουμε ακόμη πιο εύκολο έτσι ώστε οι απλοί χρήστες Twitter να βρίσκουν εύκολα δημιουργούς περιεχομένου με αρκετή επιρροή στο Twitter. 'Ετσι αποφασίσαμε πλέον να μπορούν να υποβάλουν κι αυτοί αίτηση για επαλήθευση."

"Ελπίζουμε ότι, το άνοιγμα αυτής της διαδικασίας αίτησης θα οδηγήσει  περισσότερο κόσμο στο να βρουν αρκετούς, υψηλής ποιότητας λογαριασμούς και να τους ακολουθήσουν χωρίς άγχος, καθώς και οι ίδιοι οι δημιουργοί με επιρροή με να συνδεθούν ευκολότερα με ένα ευρύτερο ακροατήριο."


verified accountΟι επαληθευμένοι λογαριασμοί Twitter "επιτρέπουν στους χρήστες να αναγνωρίζουν εύκολα 'ποιος είναι ποιος' και ποιοι λογαριασμοί είναι ψεύτικοι ή ορίτζιναλ".

Ενδιαφέρει:  Το Twitter μεταφράζει τα tweet ξένων

Το Twitter ήταν η πρώτη πλατφόρμα που εισήγαγε την επαλήθευση του λογαριασμού, αρχής γενομένης από το 2009 και σήμερα υπάρχουν σχεδόν 187.000 επαληθευμένοι λογαριασμοί.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο Κέντρο Βοήθειας του του Twitter.

Το Twitter είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 40 γλώσσες σε όλο τον κόσμο και στα Ελληνικά.