**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

WELCOME to Sotostips

Καλωσορίσατε στο blog Sotostips. Ένα τεχνολογικό blog, φιλικό και προς τον αρχάριο χρήστη!

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινή χρήση και οργάνωση του υπολογιστή σας. Για την αποδοτική χρήση του internet, για το blogging, για δωρεάν και καλά προγράμματα. Θα διαβάσετε επίσης σημαντικές ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν. Πρόσφατα, αρχίσαμε να γράφουμε και για το Android κι έχουμε κάμποσα άρθρα για linux.

Τρόποι εγγραφής

Υπάρχουν δυο κυρίως τρόποι για την εγγραφή στο Sotostips. Μερικοί θα θεωρήσουν τον ένα τρόπο πιο βολικό από τον άλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ένα ή και τους δυο ακόμη, ότι σας βολεύει.

1) Δωρεάν Εγγραφή με email εδώ (στο κουτάκι):

Icon deicting subscribing with email
Παρακολουθείστε το Sotostips μέσω e-mail, φυσικά δωρεάν. Μόνο όταν μπαίνει καινούριο άρθρο, τότε θα ενημερώνεστε με ένα email. Μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή. Η υπηρεσία παρέχεται από την αξιόπιστη υπηρεσία -μέχρι τώρα- FeedBurner (της Google) και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε τώρα κιόλας γράφοντας τη διεύθυνση email σας στο κουτάκι παρακάτω και κάνοντας κλικ(πατήστε) στο κουμπί Subscribe (εγγραφή):


Εγγραφή(subscribe) μέσω email στο Sotostips.gr:

Delivered by FeedBurner

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής όμως: Θα σας έρθει email επιβεβαίωσης εγγραφής!!


Μετά την υποβολή ελέγξτε το email σας διότι θα σας έρθει email που θα αποσκοπεί στην επιβεβαίωση ότι εσείς ζητήσατε την παρακολούθηση του ιστολογίου αυτού κι όχι κάποιος "πλακατζής" πχ. Το ΘΕΜΑ (SUBJECT) σττο mail από info "παπάκι" sotostips.gr θα γράφει :
Ενεργοποιείστε τη συνδρομή σας στο: Sotostips
ή κάτι παρόμοιο.

Αυτό γίνεται κάνοντας κλικ σε link (σύνδεσμο) που είναι μέσα στο mail που θα σας έρθει.Μην ξεχάσετε να ελέγξετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή σε GMAIL την καρτέλα Προωθήσεις μήπως κατέληξε εκεί.

2) RSS Feed (ροή του blog)


RSS feed icon
Για όσους γνωρίζουν τι είναι το RSS και τους RSS Readers (όπως το πρόγραμμα RssOwl ή το πρόσθετο Feedly ή στον περιηγητή τα firefox live bookmarks, όσο υπάρχουν ακόμη) μπορείτε να μας ακολουθήσετε μέσω του RSS feed μας (click).Παρακολούθηση και από Κοινωνικά δίκτυα. συνδεθείτε!Φυσικά μπορείτε να Συνδεθείτε μαζί μου και στους παρακάτω λογαριασμούς, όπου θα ενημερώνεστε για νέα άρθρα αλλά και πολλά άλλα θέματα που δημοσιεύω:


----------------------------------------

Πρέπει να τονίσω ότι και με τους δυο τρόπους εγγραφής, είστε ασφαλείς εδώ στο Sotostips. Ειδικότερα όσον αφορά το email σας, η διεύθυνση σας δεν δίνεται σε τρίτους σε καμία περίπτωση.