**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

Eυρεση νουμερου κινητου τηλεφωνου

Η εύρεση κινητού τηλεφωνικού νούμερου κάποιου είναι σχετικά εύκολη υπόθεση.

Ευρεση νουμερου κινητου στο ιντερνετ


Στο ίντερνετ ακόμα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ο online τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ whitepages είναι μόνο για σταθερά τηλεφωνικά νούμερα ΟΤΕ), δεν θα βρω εκεί κινητά καμιάς εταιρίας ούτε σταθερά νούμερα τηλεφώνου άλλων παρόχων τηλεφωνίας εκτός ΟΤΕ.

(Δείτε ένα παλαιότερο άρθρο μου για έναν εύκολο τρόπο για αντίστροφη αναζήτηση σταθερού τηλεφωνικού νούμερου ΟΤΕ whitepages (βρες ποιός πήρε τηλέφωνο). Απλώς, μετά την εφαρμογή της πανεύκολης αυτής μεθόδου, πληκτρολογείτε τον αριθμό στο πεδίο διεύθυνσης του περιηγητή και βρίσκετε τον κάτοχο του τηλεφωνικού νουμερου.)

Θα μάθετε το νούμερο τηλεφώνου...παίρνοντας τηλέφωνο:


Στο 11888 του ΟΤΕ θα σας δώσουν τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του ατόμου που ζητάτε, από όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Αρκεί να μην είναι απόρρητο ή καρτοκινητό χωρίς στοιχεία. Εκεί θα βρείτε και το νούμερο σταθερού τηλεφώνου όλων των παρόχων.

Για πληροφορίες καταλόγου από την Vodafone καλέστε 11833 (από κινητό Vodafone) ή 6944401833 από σταθερό.

Για την Υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδας της WIND, όπου θα μάθετε τους αριθμούς σταθερών και κινητών καλέστε 11818 (από κινητό WIND) ή 693 560 1181 από σταθερό τηλέφωνο.

Για αναζητηση κινητου τηλεφωνου cosmote καλέστε 11831 (από κινητό Cosmote) ή 6971000131 απο σταθερό.


Για άρθρα σαν κι αυτό, που κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας, εγραφείτε στο blogΔιαβάστε επίσης:
Licensed under a Creative Commons Attribution Non Commercial Licence