**Έχουμε περίπου 1000 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα**

Twitter 100 : Τι είπαν οι followers σας με μια ματιά

twitter 100 main pageΤο Twitter 100 είναι μια υπηρεσία που, γράφοντας το όνομα σας στο Twitter σας δείχνει το τι είπαν οι followers σας -το τελευταίο τους tweet - και απλώνεται σε όλη την οθόνη σαν εφημερίδα για γρήγορη και επιλεκτική ανάγνωση.

Δεν απαιτείται καμία εγγραφή.

Πάτε στην ιστοσελίδα Twitter 100 όποτε το επιθυμείτε και απλώς γράφετε στο κουτάκι το username σας(ή κάποιου άλλου ;)) στο Twitter. Πατάτε το κουμπάκι "100".

Σαφώς και κυκλοφορούν πιο σοφιστικέ εργαλεία για το Twitter με πολλαπλές στήλες, twitter 100, your followers' tweets in a glanceομαδοποιήσεις φίλων κλπ κλπ όπως πχ το TweetDeck που γράψαμε πρόσφατα.

Η χρησιμότητα του Twitter 100 έγκειται στο ότι είναι γρήγορη, πρόχειρη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι από ξένους υπολογιστές πχ στη δουλειά χωρίς να φορτώνουμε ή αλλοιώνουμε τίποτα.

Για τον Flock Browser που μπορείτε να παρακολουθείται τι είπαν οι φίλοι σας σε πολλά δικτυα, μαζί Facebook και Twitter, διαβάστε εδώ.Για αναδημοσιεύσεις διαβάστε πρώτα αυτό το άρθρο μου και αυτή τη σελίδα Creative Commons(attribution non-commercial) και επικοινωνείστε με τη φόρμα επικοινωνίας