**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Η υπηρεσία Mr. Tweet σας προωθεί στο Twitter

Twitter logo, copyright twitterΚάντε τον Mr. Tweet προσωπικό σας βοηθό και δικτυωθείτε ευκολότερα στο Twitter!

UPDATE 2010: "Dear friends, MrTweet has been discontinued. We were one of the earliest Twitter services, helping users, recommending awesome people and content for Twitter users.". Με λίγα λόγια Mr. Tweet τέλος! Πάρτον κάτω κι αυτόν όπως συνηθίζεται.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ότι κάνει η υπηρεσία Mr. Tweet. Σας προτείνει σχετικούς με τα ενδιαφέροντα σας followers. Και προτείνει εσάς σε άλλους.

Δεν είναι spam, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σπάμερς όπως όλες οι υπηρεσίες. Είναι σαν ένα directory χρηστών Twitter με προσωποποιημένες υπηρεσίες για εσάς.

Για το τι είναι το Twitter και τι μπορεί να κάνει για σας έγραψα εδώ.

Πως γράφομαι στο Mr. Tweet


Απλώς ακολουθείτε αυτόν τον χρήστη Twitter. Θα σας έρθει μήνυμα προσωπικό(DM) στο Twitter ότι σε τάδε μέρες θα αρχίσω να σας προτείνω σιγα-σιγά νέους χρήστες, θα προτείνω και εσάς σε άλλους(χρήστες της υπηρεσίας αυτής). Με DM. Εμένα μου είπε σε 29 μέρες. Προφανώς έχει φόρτο εργασίας η υπηρεσία.

Χρησιμοποιεί το username και password του Twitter account σας στην ιστοσελίδα, οπότε αν σας προτείνει κάτι φαντάζομαι θα είστε στο Twitter οπότε θα πάτε στην αντίστοιχη σελίδα του Mr. Tweet να μελετήσετε τους προτεινόμενους, τα tweet τους και τα στατιστικά τους για να αποφασίσετε αν θα τους ακολουθήσετε ή ου.

Μόλις έχω γραφτεί σε αυτήν άρα δεν έχω προσωπική γνώμη. Αλλά άτομα που εμπιστεύομαι δεν λένε άσχημα λόγια(και έχουν και αρκετούς ακολούθους).

Επίσης, αν επισκεφτεί κανείς την ιστοσελίδα Mr. Tweet θα δει και τα ακόλουθα σχόλια:

NY Times -- Bits and Bytes
"Luckily for Twitterers, there's Mr. Tweet, who analyzes ur network to suggest new friends"

Charl Pearce -- Microsoft Product Manager
"Great results on new introductions to interesting, intelligent contacts"

Mashable -- Popular Social Networking Site
"You Gonna Try Mr.Tweet!"licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Greece License