Βάλε μας στο blog σου

PLACE YOUR PRODUCT HERE ↕

Κάντε backup Blogger blog

Έχουμε εμπιστευτεί σε τρίτους, σε δωρεάν υπηρεσίες στο internet να φυλάσσουν τα blog μας, τα email μας, τα δεδομένα μας στο Twitter κλπ. Είμαστε σίγουροι ότι αύριο το πρωί θα τα βρούμε στη θέση τους; Κάντε μπάκαπ. Κρατείστε αντίγραφο ασφαλείας προτύπου ΚΑΙ των άρθρων. Βίντεο μου παρακάτω στα ελληνικά.

Το internet είναι γεμάτο από ιστορίες όπου χρήστες έχασαν τα δεδομένα τους στο twitter, σβήστικαν email τους ή "έκλεισε" το blog τους. Μπορεί να γίνει "κατά λάθος", μπορεί να επικαλεστούν χάκερς, μπορεί να μην διαβάσατε τα μικρά γράμματα όταν αρχίσατε να χρησιμοποιείτε την εκάστοτε υπηρεσία. Μπορει, μπορεί πολλά μπορεί...

Για αυτό λοιπόν καλό είναι, αν μπορούμε, να παίρνουμε backup στο Blog, ένα αντίγραφο, από τους διαφόρους λογαριασμούς μας sto internetBackup σε Blogger (blogspot) blog (video 2015)

Πάμε στον πανόπτη(dashboard)

Settings(του blog που θέλουμε αντίγραφο)>Export blog>Download

Αν λοιπόν για κάποιο λόγο πάψει να υπάρχει το blog σας, μπορείτε να δημιουργήσετε νέο blog στο Blogger και να κάνετε import blog το αρχείο που μόλις σώσατε. Οι φωτογραφίες, έτσι κι αλλοιώς είναι σωσμένες σε άλλη τοποθεσία και θα εμφανιστούν πάλι.

Αν όμως έχετε wordpress blog, ή θέλετε να σώσετε και τις φωτογραφίες σας σαν backup δείτε εδώ.

Βάλε μας στο μπλογκ σου