**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

Οι περιορισμοί και τα όρια στο Blogger blog [update 2016]

Τα όρια(limits) στα Blogger - blogspot blogs, όπως για παράδειγμα το συνολικό μέγεθος φωτογραφιών που επιτρέπεται να ανεβάσετε μέσω του Blogger απασχολούν πολύ κόσμο.

Έτσι στο άρθρο αυτό, βρήκαμε + ενημερώσαμε πολλές φορές και παρουσιάζουμε όλα τα όρια για Blogger blogs που δημοσίευσε η Google.


Οι περιορισμοί στα Blogger blog

Αριθμός των Blogger blog που μπορεί να έχετε σε ένα λογαριασμό google: 100

Αριθμός των posts (άρθρων / αναρτήσεων) σε ένα Blogger blog: Δεν υπάρχει περιορισμός.

Μέγεθος των μεμονωμένων post: Κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν είναι πολύ μεγάλο(και φορτωμένο) post υπάρχει περιορισμός(βλέπε επόμενο, μέγεθος σελίδας)

Μέγεθος σελίδων: Μια σελίδα στο blog σας, που αυτό συμπεριλαμβάνει και την αρχική σελίδα(home page), δεν πρέπει να ξεπερνά σε μέγεθος* το 1 MB, αυτό είναι υπεραρκετό για πολύ μεγάλα κείμενα, όμως αν έχετε πχ εκατοντάδες(που λέει ο λόγος) post στην αρχική σελίδα θα υπάρξει πρόβλημα. Οπότε θα ρυθμίζατε την ποσότητα των άρθρων που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα.

Αριθμός σχολίων: Κανένας περιορισμός.

UPDATE 2016:

Συνολικό μέγεθος φωτογραφιών: Κανονικά, χρησιμοποιείτε το ίδιο το Blogger για να ανεβάζετε φωτογραφίες, αυτές αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας Picasa. Υπάρχει όριο 1 GB. Θα δούμε τι κάνουμε αν πλησιάζουμε το όριο σε αμέσως επόμενο post. Όμως:
"Αν έχετε κάνει αναβάθμιση σε Google+, οι φωτογραφίες σας θα αποθηκεύονται στο Google Photos, όπου θα έχετε 15GB αποθηκευτικού χώρου κοινόχρηστου χώρου με το Gmail και Google Drive. Ωστόσο, αν γραφτήκατε στο λογαριασμό στο Google+, οι εικόνες λιγότερο από 16 megapixels (4920 x 3264), δεν θα πρέπει να υπολογίζονται σε αυτό το όριο αποθήκευσης!! Για τους χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί στο Google+, εικόνες 800 x 800 pixels και κάτω δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το όριο αποθήκευσης."

Team Members: Έως 100 συνεργάτες ανά blog. 100 προσκλήσεις μπορείτε να στείλετε...

Ετικετες Labels 20 ανά ποστ το πολύ και 5000 max σε ένα blog από 2000 (νέο - έτος 2016)!

Περιγραφή του blog (description): Έως 500 χαρακτήρες, οπωσδήποτε χωρίς προσθήκη HTML κώδικα.

About me (σελίδα προφίλ Blogger αν δεν το έχεις σε Google+): Έως 1200 χαρακτήρες.

Μέγιστος αριθμός Στατικών Σελίδων Blogger Κανένας περιορισμός (νεο 2016) 

Profile Interests and Favorites: Maximum of 2,000 characters in each field


*Όταν μιλά για μέγεθος σελίδας προφανώς δεν αναφέρεται στα βίντεο. (ούτε φαντάζομαι και στις φωτογραφίες που μπορεί να "συμπεριλαμβάνονται" στη σελίδα)

Size of Pictures: Αν δημοσιεύτηκε μέσω του Blogger Mobile περιορίζονται 250 KB (νεο) ανά εικόνα. Αλλιώς έως 1.600px (pixel). Οι μεγαλύτερες μετατρέπονται σε 1600 Px.

Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο  δείτε κάποιο λάθος μπορείτε να το μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια.


[Πηγή]