**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

Adsense EFT τώρα και στην Ελλάδα!

Η Google μέσω του Inside Adsense blog ανακοίνωσε στις 9 Νοεμβρίου ότι το Electronic Fund Transfer(EFT) είναι πλέον διαθέσιμο και για την Ελλάδα. Δηλαδή με λίγα λόγια, EFT σημαίνει πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Εύρεση IBAN για την Τράπεζα σου. (Ποιος είναι ο IBAN)

Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει σαν πρώτη κίνηση, στα report τους, να μετατρέψουν το νόμισμα σε Ευρώ.


Διαλέγοντας τη μέθοδο EFT αντί να σας έρθει επιταγή, με όλα τα αρνητικά που την συνοδεύουν(πχ μπορεί να χαθεί) θα κατατίθενται τα λεφτά από τις διαφημίσεις(έστω...τα λίγα αυτά που βγάζετε) στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Πηγαίνετε στην Adsense(και αφού έχετε επιλέξει ευρώ νωρίτερα όπως είπαμε) στο My Account(ο Λογαριασμός μου), στο Payment Details κλικ στο Edit. Εκεί, κάτω από το Electronic Fund Transfer επιλογή Add a new bank account. Κλικ στο continue.

Πρέπει πριν κάνετε τις κινήσεις αυτές, να μάθετε το IBAN του λογαριασμού σας και το BIC της τράπεζας σας.. IBAN είναι ο διεθνής αριθμός λογαριασμού σας και BIC ο κωδικός της τράπεζας. Για να είστε σίγουροι ρωτήστε την τράπεζα σας. Άρα, δεν βάζουμε τον αριθμό λογαριασμού μας, αλλά το IBAN.


Inside Adsense