Σύγκριση τιμών super market: Προσφορές, κουπόνια, λίστα σούπερ μαρκετ

Σήμερα παρουσιάζω μια ιστοσελίδα για  σύγκριση τιμών  Super market το Shop & Save. Προσφορές σούπερ μάρκετ!  Μια μηχανή σύγκρισης τιμών στα βασικά είδη κατανάλωσης.

Προς το παρόν γίνεται σύγκριση τιμών Super market στα εξής 7 μεγάλα Ελληνικά ή μη supermarket. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι των σούπερ μάρκετ μερικά από αυτά έχουν διανομή στο σπίτι ή ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ και μετά θα σας δώσω το λινκ:

Η όλη ιδέα της σύγκρισης τιμών για διάφορα προϊόντα δεν είναι καινούρια. Από ηλεκτρονικά και βιβλία μέχρι υπηρεσίες υγείας και ταξιδιών(εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ) έχουμε δει τα πάντα. Για την Ελλάδα, μέσα στην οικονομική κρίση, μια τέτοια υπηρεσία σύγκρισης τιμών για βασικά καταναλωτικά είδη σε Super markets είναι πολύ καλή ιδέα. Ελπίζω να αποδώσει.

"Ταξιδεύουμε και συγκρίνουμε τιμές στα Supermarkets όλης της Ελλάδας" λένε αρα έγινε Πανελλαδική η σύγκριση τιμών.

Link Shop&Save:

Όταν μεταφερθείτε στο Shop & Save κάτι που μπορείτε να κάνετε χωρίς να κουνήσετε δάκτυλο είναι να τσεκάρετε τα 4 προϊόντα που αναφέρονται τα οποία βρέθηκαν σε ένα από τα 5 σούπερ μάρκετ να έχουν την φθηνότερη τιμή, και πόσο κερδίζετε στο κάθε ένα από αυτά Προφανώς έχουν διαλέξει προϊόντα που διαφέρουν στην τιμή(είναι φθηνότερα) μέχρι και 50% πάνω κάτω.

Αν κυλήσετε τη σελίδα, παρακάτω υπάρχει λίστα με μερικά Προϊόντα με το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους και λίστα με μερικά Προϊόντα στα οποία εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα.

Στο οριζόντιο μενού πάνω στη σελίδα έχουμε τις προσφορές σούπερ μάρκετ, κουπόνια εκπτωτικά κλπ.

ShopnSave σε όλη την Ελλάδα


Τώρα στην αναζήτηση προϊόντων για σύγκριση τιμών σούπερ μάρκετ. Προφανώς υπάρχει το κουτάκι αναζήτησης πάνω πάνω. Αν πληκτρολογήσω για παράδειγμα γιαούρτι αμέσως πετάγεται μια λίστα με προτεινόμενα προϊόντα(κλικ για μεγέθυνση):

price comparison - σύγκριση τιμών
Αναζήτηση τιμών σούπερ μάρκετ για συγκεκριμένο προϊόν 

Μπορώ αγνοώντας τη λίστα να πατήσω στο Εύρεση οπότε θα μου ανοίξει νέα σελίδα με όλες τις μάρκες, μεγέθη, ειδη γιαουρτιών αναφέροντας στο κάθε ένα δίπλα το σούπερ μάρκετ με την φθηνότερη τιμή ώστε να κάνω σύγκριση τιμών. Αν κάνετε κλικ στο προϊόν θα δείτε πόσο κοστίζει και στα άλλα 4 super market

Shop & Save, yoghurt price comparison
Σύγκριση τιμών σούπερ μάρκετ

Ας πούμε ότι θέλουμε το γιαούρτι Total Γιαούρτι 10% 3x200 gr. Αν κάνουμε κλικ στο καλαθάκι τι νομίζετε ότι θα γίνει; Όχι, όχι δεν το αγοράζετε. Απλώς το γιαούρτι αυτό με τα στοιχεία του φθηνότερου super market για αυτό το προϊόν(και αναφορά για το πόσο κάνει στα άλλα) προστίθενται σε μια λίστα στο "καλάθι" σας:

Shop & Save basket

Αν κάνετε κλικ στο "συνέχεια "αγορών", προσθέσετε με τον ίδιο τρόπο και άλλα προϊόντα στο καλάθι, στο τέλος απλώς μπορείτε να ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ τη λίστα αγορών σας ώστε να την έχετε μαζί όταν πάτε για ψώνια. Τέλεια ιδέα.

Τώρα, πάλι στην αρχική σελίδα του Shop & Save έχουν στα μέσα της σελίδας και  είδη προϊόντων σε κατηγορίες: Αλλαντικά, κατεψυγμένα, κρεοπωλείο, κάβα κλπ κλπ. Προφανώς αν κάνετε κλικ σε κανένα από αυτά μεταφέρεστε στη σελίδα της κατηγορίας και διαλέγεται προϊόν:


σύγκριση τιμών κρέατος σούπερ μάρκετ
είδη προϊόντων σε κατηγορίες - σύγκριση τιμών για κρέας

Όπως λένε οι συντελεστές της ιστοσελίδας αυτής για σύγκριση τιμών Super Market η υπηρεσία δεν σχετίζονται άμεσα με κάποιο σούπερ μάρκετ. Έχουν ομάδα που βγαίνει και συγκρίνει τιμές σε σούπερ μάρκετ και βρίσκει προσφορές σούπερ μάρκετ. Αλλά αν δείτε κάποιο λάθος προτρέπουν να επικοινωνείτε μαζί τους.Διαβάστε για το πως θα εξοικονομήσετε χρόνο με την Αναζήτηση και εύρεση διαδρομών - δρομολογίων μέσων μαζικής μεταφοράς και σχεδιασμό βέλτιστης διαδρομής. Επίσης, Χάρτες του in.gr και Google Earth 6 με Street View

Licensed under a Creative Commons Attribution Non Commercial Licence