Θέματα Chrome! Και νέες πηγές στο άρθρο.

Google Chrome Theme GreeceΣας δείχνω πως γίνεται η εγκατάσταση θεμάτων στον Google Chrome και πως μπορείτε να βρω νέα θέματα στην ειδική σελίδα του Chrome σε αντίθεση με την περιήγηση σε επιλεγμένα θέματα που πιθανόν έχετε δει.

Επίσης, Θέματα για Google Chrome με την Ελληνική Εθνική Ομάδα και τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στο Μουντιάλ μπορείτε να εγκαταστήσετε στον περιηγητή σας.


UPDATE: Επίσημα Πάτε στο "μαγαζί της Google"και ψάχνετε για Google Chrome Webstore/θέματα(themes)


Θέματα Chrome με εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες και την Εθνική


Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου μπορεί να  τελείωσε, οι fan όμως των εθνικών ομάδων που συμμετείχαν στο Μουντιάλ έχουν ακόμη την ευκαιρία να εφαρμόσουν στο Google Chrome τα χρώματα της αγαπημένης τους ποδοσφαιρικής ομάδας:Τώρα, για να βρείτε άλλες ομάδες κάνετε το εξής. Στη σελίδα αναζήτησης επεκτάσεων Google Chrome

στο κουτάκι αναζήτησης πληκτρολογείστε(ή αντιγράψτε-επικολλήστε) extensions -at- chromium.org . Πατήστε το πλήκτρο Enter στο πληκτρολόγιο. Αναζητείστε την ομάδα στα αποτελέσματα.


Αναζήτηση για νέα θέματα Chrome!


Τα θέματα για Google Chrome λοιπόν ουσιαστικά είναι σαν τα πρόσθετα(Επεκτάσεις τις ονομάζουν στον Chrome). Κάνετε κλικ και εγκαθίστανται. Οπότε, για να αναζητήσετε κάποιο θέμα χρησιμοποιήστε λέξεις ή φράσεις στα Αγγλικά στη σελίδα με τις επεκτάσεις του Chrome στο κουτάκι αναζήτησης ως εξής:

basketball chrome theme

ή παρόμοιες εκφράσεις. Μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι η μηχανή αναζήτησης επεκτάσεων και απλώς βρίσκουμε εκεί και θέματα για Google Chrome. Αν γράφει δίπλα στην επέκταση verified author σημαίνει ότι η Google έχει πιστοποιήσει ποιος είναι ο δημιουργός του θέματος ή επέκτασης.


Πως κάνω εγκατάσταση θεμάτων σε Google Chrome


Η Google προσφέρει μια γκαλερί όπου σας δείχνει διάφορα θέματα δικά τις και άλλων καλλιτεχνών για να επιλέξετε. Οδηγείστε στη σελίδα αυτή από τον Google Chrome ως εξής: Κάντε κλικ πρώτα στις Επιλογές σο μενού, όπως δείχνει η εικόνα:


Menu Options, Google Chrome


Στο νέο παράθυρο κλικ στο "Προσωπικά Στοιχεία" και παρακάτω κλικ στο "Λήψη Θεμάτων". Είναι σαν σύνδεσμος:


Get themes link, Google Chrome


Μεταφέρομαι στην ιστοσελίδα συλλογής με θέματα Chrome που έφτιαξαν είτε καλλιτέχνες ή η ίδια η Google και μπορώ να περιηγηθώ:


Google Chrome Themes gallery

Επιλέγω κάνοντας κλικ(πατώ) ή στο "θέματα καλλιτεχνών" ή στο "θέματα της Google". Βλέπετε διάφορα θέματα για Google Chrome. Αν σας αρέσει κάποιο, ή μεταβαίνετε στη δικιά του σελίδα κάνοντας κλικ τον σύνδεσμο ώστε να δείτε περισσότερες πληροφορίες ή πατάτε στο "Εφαρμογή θέματος" για άμεση εφαρμογή. Αν δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα διαλέγετε άλλο.
Δείτε επίσης:Licensed under a Creative Commons Attribution Non Commercial Licence