Φτηνές κλήσεις από GMail(Ελλάδα) με Google Voice. [update 2012]


Φτηνές και δωρεάν κλήσεις από Ελλάδα με Google Voice(GMail)


Αν εμφανίσθηκε ένα μυστηριώδες "call phone" στο GMail σας(στήλη chat) είναι η  υπηρεσία της Google που επιτρέπει να κάνουμε τηλεφωνήματα ΚΑΙ σε κανονικά-σταθερά τηλέφωνα και κινητά από Ελλάδα εκτός από τη δωρεάν κλήση μεταξύ υπολογιστών. Είναι με λεφτά, αρκετά χαμηλές χρεώσεις(έγιναν χαμηλότερες, 2011).

update 2013: λόγω του νέου σχεδιασμού αν έχετε αντί το παλιό chat list το ετσιθελικό hangouts φορεμένο σε gmail κμπορείτε να μεταβείτε πίσω στον παλιό σχεδιασμό, με το εικονίδιο του τηλεφώνου και την μετατρέψιμη στα γούθστα σας λίστα επαφών κι άλλων :) , όπου ξεκάθαρα φαίνεται επίσης ποιος διάολο είναι onlinε.

ΠΆΡΑΥΤΑ, ΌΣΟΙ ΘΈΛΟΥΝ HANGOUT ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟ GOOGLE+ ΤΟ ΝΈΟ ΚΑΙ "σε apps".

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΠΆΝΤΑ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ REVERT BACK ΣΕ GMAIL ΣΤΟ ΝΈΟ HANGOUTS, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΓΝΏΜΗ ΠΆΛΙ...


Φυσικά κλήσεις χρηστών GMail(που έχουν Google voice είναι δωρεάν(call from PC).

Πρώτα θα μπορούσατε να έχετε εγκαταστήσει το Google voice και video chat plugin στο GMail.

Αλλά αν κάνετε κλικ στο εικονίδιο τηλεφώνου στις επαφές το εγκαθιστά. Δουλεύει σε Windows, linux και μάλλον mac.

 Αυτό που, ξέρετε, χρησιμοποιείτε για chat με φωνή και βίντεο στο GMail. Άρα μπορεί να το έχετε εγκαταστήσει ήδη αν μιλάτε με φίλους σας.

Χρεώσεις Call Phone/Google voice 2011/αρχές 2012
Πως πληρώνετε αυτόματα μέσω Google Checkout: Από το πληκτρολόγιο τηλεφώνου που εμφανίζεται κλικ στο Credit Balance> Add Credit αγοράζετε πιστωτικές μονάδες. Η αγορά θα ολοκληρωθεί με πληρωμή με πιστωτική κάρτα  και προπληρωμένη κάρτα VISA(πχ Εθνική basket από Eurobank)

Το δοκίμασα δουλεύει μια χαρά(2011 Οκτώβριος) για την Ελλάδα σε σταθερά κινητα και προς εξωτερικό με χαμηλές χρεώσεις στις κλήσεις. "Δωρεάν κλήσεις προς Η.Π.Α Καναδά και για όλο το 2011"update 2012

Επίσης, την  10/2/2011 μου εμφανίσθηκε και νέο μήνυμα ότι οι "ΔΩΡΕΆΝ κλήσεις προς Η.Π.Α, Καναδά πήραν παράταση και για όλο το 2011". Δεν ξέρω, ελπίζω να ισχύει ακόμη, θα δω. Ελέγξτε αν χρεώνει. το...διορθώσανε με κείμενα που εμφανίσθηκαν στις σελίδες της Google: οι δωρεάν κλήσεις είναι για εντός Αμερικής Καναδά και παρατάθηκαν και για το 2012Δεν μπορείτε να κάνετε κλήσεις Α ανάγκης(αστυνομία κλπ) και φαντάζομαι σε τίποτα 5-ψήφια, 800 κλπ.Licensed under a Creative Commons Attribution Non Commercial Licence