**Έχουμε περίπου 1000 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα**

Πως ανοίγω τα pdf έγγραφα με πρόγραμμα Foxit Reader

Το Foxit Reader είναι η γρήγορη και ελαφρότερη εναλλακτική και δημοφιλής λύση αντί του Adobe Reader για άνοιγμα pdf εγγράφων. Επιπλέον, κατά την εγκατάσταση σας προσθέτει και ένα driver για να εκτυπώνεται και σε pdf (πχ όσοι δεν έχετε printer ή απλά θέλετε το έγγραφο ή οτιδήποτε εκτυπώσιμο σε Pdf).

Foxit Reader


Στο νέο Foxit υπάρχει η δυνατότητα, εκτός από ανάγνωση εγγράφων pdf, και συμπλήρωσης pdf φόρμας ηλεκτρονικά στον υπολογιστή σας(XFA). Υπάρχει και προεπισκόπηση στο Outlook. Έχει βελτιωθεί η διεπιφάνεια χρήσης(user interface), με δυνατότητα να προσωποποιηθεί το μενού του προγράμματος(ribbon μενού ή παραδοσιακό drop-down menu) επιλέγοντας ακόμη και το χρώμα που σας αρέσει.Ο Foxit Reader περιέχει ορισμένα έξτρα που δεν έχει ο Adobe Reader. Για παράδειγμα να βλέπετε πολλά έγγραφα με tab browsing(καρτέλες). Text only view(να δείτε μόνο κείμενο). Δυνατότητα να προσθέτετε σχόλια, να κάνετε highlighting κλπ.

Έχει βελτιώσει και την ασφάλεια.

Μόνο προσοχή όταν γίνεται η εγκατάσταση προσπαθεί να σας βάλει διάφορα πρόσθετα. Επίσης κάποια στιγμή θέλει να γίνει ο default pdf viewer(αν έχετε adobe μπορεί να μη θέλετε).


Foxit Reader, installing
Διαβάστε επίσης: