**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Twitter: Μερικά έξυπνα, νέα χαρακτηριστικά

Το Twitter, αθόρυβα. άρχισε να προσφέρει μερικές νέες ευκολίες. Μπορείτε πχ από τη σελίδα ενός follower σας κάνοντας κλικ στους ανθρώπους που παρακολουθεί(following) να δείτε τα tweet τους όπως τα βλέπει αυτός.

Ένα δεύτερο νέο χαρακτηρηστικό στο Twitter είναι, από ένα εικονιδιάκι άνω δεξιά(πάλι στη σελίδα του ακολούθου σας) να μεταπηδήσετε σε κάποιον που εσείς ακολουθείτε. "Τυχαία" ονόματα.

Ας το δούμε ελαφρώς πιο αναλυτικά τα νέa χαρακτηρηστικά του Twitter. Πάμε λοιπόν στη σελίδα κάποιου follower μας(δεν έχει σημασία αν τον ακολουθούμε κι εμείς). Στο link Following του κλικ στο βελάκι:


Βλέπουμε ότι αναδύεται το μενού με δυο στοιχεία:

  1. View as Timeline
  2. View as list of people
Το δεύτερο το γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Είναι απλώς η λίστα των ανθρώπων που ακολουθεί. Το δεύτερο, το View as Timeline είναι το καινούριο. Αν κάνουμε κλικ σε αυτό βλέπουμε το timeline του όπως το βλέπει αυτός:


Τώρα, αν κάνουμε κλικ στο followers έχουμε

  • All followers
  • Followers you follow

ως λίστα. Δεν ξέρω αν είναι καινούριο αυτό.

Το δεύτερο νέο είναι όταν παρατηρήσουμε το εικονίδιο άνω δεξιά της σελίδας του φίλου στο Twitter(όταν ήμαστε στην προαναφερθείσα σελίδα με το timeline. Αν περάσουμε το ποντίκι από πάνω βγαίνει το μήνυμα: Jump to someone you follow


Οπότε αν το κάνουμε κλικ βλέπουμε το timeline κάποιου που ακολουθούμε(τυχαίο όνομα).

Ως γνωστόν, εδώ και μερικές μέρες επίσης, το Twitter μας στέλνει ειδοποίηση όταν κάποιος μας ακολουθεί, κάνει retweet το μήνυμα μας ή το κάνει favorite. Αυτές οι ρυθμίσεις αλλάζουν...από τις ρυθμίσεις στο Twitter.com.
Διαβάστε επίσης:


Licensed under a Creative Commons Attribution Non Commercial Licence