**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Νέο κουμπί Follow του Twitter για το blog(απευθείας παρακολούθηση)

Twitter Follow Button
Το Twitter δημιούργησε νέο κουμπί Follow(button). Το βάζετε στο blog ή site κι όσοι κάνουν κλικ αρχίζουν να  σας παρακολουθούν στο Twitter απευθείας. Παλαιότερα χρειαζόταν πρώτα να επισκεφτούν την σελίδα σας στο Twitter και να κάνουν εκεί κλικ στο κουμπί follow. Τώρα υπάρχουν κι οι 2 τρόποι.

Το κουμπί το φτιάχνετε αυτόματα στη σελίδα αυτή όπου αν θέλετε να δείχνει και αριθμό followers, το επιλέγετε. Επιλέγετε χρώμα μπακρουντ. Και τη γλώσσα. Δεν έχει Ελληνικά οπότε Αγγλικά. Φυσικά πρώτα συμπληρώνετε στο πρώτο κουτί το Twitter username σας.

Μετά αντιγράφετε τον κώδικα, και προσθέτετε πχ το HTML/Javascript gadget από τον Blogger, αν χρησιμοποιείτε αυτό. Τώρα μπορεί να μπεί σε στήλη με αυτή τη μέθοδο ή να το βάλετε οπουδήποτε αλλού.

Το @sotostips που βλέπετε στην εικόνα ανοίγει ένα pop-up παράθυρο και οδηγεί τον χρήστη στη σελίδα σας στο Twitter. Για αυτήν την τελευταία διαδικασία, Στο Firefox και Chrome δεν υπάρχει πρόβλημα συνήθως. Στον Internet Explorer ίσως μπλοκάρει το παράθυρο. Οπότε εγώ άφησα και ένα κλασικό λινκ προς σελίδα μου στο Twitter όπως βλέπετε στη φωτο.
[source]


Licensed under a Creative Commons Attribution Non Commercial Licence