**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Όχι πλέον Tomboy notes σε Ubuntu One online

Τρίτη 28 Φεβρουρίου 2012 είναι το τέλος για τις online πρόσβαση μας από παντού στα Tomboy Notes(σημειώσεις) μέσω Ubuntu One σύμφωνα με το blog τους.

Ως αιτία, υποστηρίζουν, ότι η διεπαφή των σημειώσεων Tomboy Notes στο Ubuntu One "δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες τους". Λένε ότι, με αυτά που ετοιμάζουν για μας δεν θα είχαν το χρόνο να ασχοληθούν με αυτό το θέμα.

UPDATE 2013: Ubuntu One Turned Off Tomboy Note Sync Late February 2013 αλλά κρατά επαφή με Developers Του Tomboy για "πιθανή" μελλοντική συνεργασία... Άρα, συνεχίζεται κανονικά ο συγχρονισμός στο Tomboy Notes χωρίς όμως πλέον, μετά την 28η Φεβρουαρίου να μπορούμε να έχουμε επαφή με τις σημειώσεις στο ίδιο το Ubuntu One.

Λένε κάπως γενικά ότι θα αναπτύξουν κάπου στο μέλλον καλύτερα σύστημα συγχρονισμού στο Ubuntu One που θα συμπεριλαμβάνει σημειώσεις, αν κατάλαβα καλά.

Για όσους δεν ξέρουν το Ubuntu One, ακόμα και φίλοι με Windows μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, είναι υπηρεσία φύλαξης και συγχρονισμού. Είναι σαν το Dropbox.

  • 5 GB χώρος 
  • music streaming
  • photos and files on the go