**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

Ο SMPlayer 0.8.0 παίζει και κάνει αναζήτηση Youtube βίντεο

Ο SMPlayer 0.8.0 κυκλοφορεί ως 2 player σε 1. Ο SMPlayer που αγαπήσαμε με βελτιώσεις και στην ταχύτητα και ο SMPlayer Youtube Browser ως ξεχωριστό bonus Για να ψάχνουμε και να βλέπουμε στον SMPlayer videos από Youtube στην επιφάνεια εργασίας.

Ο SMPlayer Youtube Browser είναι ξεχωριστός περιηγητής youtube videos που τώρα έρχεται μαζί με τον γνωστό μας SMPlayer 0.8.0. Όταν τον ξεκινάμε από το εικονίδιο του μας προτείνει αρχικά μια επιλογή από τρεις κατηγορίες videos από το Youtube:

  1. Most Popular - τα πιο δημοφιλή βίντεο σε Youtube
  2. Most viewed - τα βίντεο που είχαν τη μεγαλήτερη "θέαση"
  3. Most Recent - τα πιο πρόσφατα Youtube videos
Μάλιστα, υπάρχει και το κουμπί "next" - επόμενη σελίδα για να διαλέξουμε από πολλά βίντεο Youtube ανά κατηγορίαΌπως βλέπετε στην εικόνα υπάρχει και κουτάκι αναζήτησης youtube video της αρεσκείας σας. μόλις βρείτε το βίντεο που σας αρέσει, και με διπλό κλικ πάνω του, σηκώνεται ο κανονικός SMPlayer Και σας το δείχνει:

Youtube video σε smplayer, φυσικά παίζει και fullscreen


Το Smplayer 0.8.0 επίσης περιλαμβάνει μερικές διορθώσεις σημαντικών σφαλμάτων. Έτσι, συνιστάται ιδιαίτερα αυτή η ενημέρωση. Μερικές βελτιώσεις στη νέα βερσιόν SMPlayer είναι:

  • Εξ ορισμού οι εικόνες [screenshots] αποθηκεύονται τώρα στο φάκελο "εικόνες" του χρήστη.
  • Ξεκινά "10 δευτερόλεπτα νωρίτερα"
  • Τώρα είναι δυνατό να αλλάξετε το διακομιστή [server] του OpenSubtitles για κατέβασμα υποτίτλων.
  • Youtube: τώρα είναι δυνατό να αναζητήσετε και να κατεβάσετε βίντεο από το youtube. Αυτό προβλέπεται, όπως είπαμε, από μια εξωτερική εφαρμογή.
Για τον media player smplayer γράψαμε παλιότερα τι άλλο κάνει. Ο media player αυτός είναι και για Windows και για linux.

Το download link της τελευταίας έκδοσης του κανονικού προγράμματος Smplayer 0..8.0 το έδωσα παραπάνω. 
Δείτε και

Το Sotostips.gr είναι ένα φιλικό ελληνικό τεχνολογικό blog. Εγγραφείτε δωρεάν φυσικά!