**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

Προσωπική βελτίωση: Aύξηση της απόδοσης σας στο blogging κι όχι μόνο!

Η τεχνική Pomodoro μας δίνει μια απλή μέθοδο ώστε να βοηθήσει να γίνουμε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί σε αυτό που κάνουμε, πχ στο blogging. Αφού η εφαρμογή της τεχνικής ουσιαστικά βασίζεται σε ένα χρονόμετρο, σας προτείνω σήμερα ένα απλό δωρεάν χρονόμετρο που όμως έχει φτιαχτεί μόνο για τη μέθοδο Pomodoro. Ταυτόχρονα σας βρήκα το δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο του εφευρέτη της τεχνικής  Francesco Cirillo αν θέλετε να το διαβάσετε.

Μιλάμε για διαχείριση χρόνου και τα πράγματα αν δεν θέλουμε να εμβαθύνουμε, είναι απλά. 25 λεπτά δουλειά, 5 λεπτά διάλειμμα, 25 λεπτά δουλειά, 5 διάλειμμα επί 4 φορές. Μετά το διάλειμμα γίνεται 30 λεπτά για 1 φορα και αν δεν έχει τελειώσει η δουλειά μας παλι 25-5 κλπ.Θα το δείτε και στο απλό βίντεο που έφτιαξα. Παίρνουμε ως παράδειγμα τη συγγραφή ενός άρθρου στο Blog. Ξεκινάμε το δωρεάν πρόγραμμα Focus Booster. Όπως καταλάβατε κι από το όνομα συχνά διαλείμματα μπορούν να βελτιώσουν νοητική ευστροφία. Την Επικέντρωση. Εννοείται ότι, όταν τελειώσει η 25λεπτη δουλειά που λέγεται pomodoro στο πεντάλεπτο δεν ασχολούμαστε με σοβαρά πράματα, ίσως περπατάμε και λίγο για υγεία.

Δείτε το βίντεο μου για τη μέθοδο pomodoro Και το πρόγραμμα focus booster
Το δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο του Cirillo και φόρμες για τη μέθοδο pomodoro Εδώ.

Άλλα εργαλεία blogging