**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

"Εξώφυλλο" στα προφίλ Twitter. Αλλαγή κεφαλίδας, φόντου.

Για όσους δεν το παρατήρησαν, η σελίδα προφίλ στο Twitter("εγώ") άλλαξε και τώρα στις ρυθμίσεις μπορούμε να προσθέσουμε banner σε στυλ εξώφυλλου Facebook(έχω γράψει και για αυτό). Την κεφαλίδα. Η φωτογραφία μας, το άβαταρ, μπαίνει ένθετη στο άνω κέντρο του banner και η περιγραφή του προφίλ και το URL του blog Μας απλώνεται κεντραρισμένα κάτω από το avatar.
Όπως ξέρετε το Twitter προσφέρετε και στα Ελληνικά πλέον και θα χρησιμοποιήσω την ελληνική ορολογία και θα εξηγήσω την απλή διαδικασία.

Κλικ στο βελάκι δίπλα στον τροχό και κλικ Ρυθμίσεις.
Κλικ στη σχεδίαση. Εδώ δεν είναι αμέσως φανερό ότι στο κομμάτι κεφαλίδα μιλάμε για επιλογή φωτογραφίας. Πατήστε στο change header και επιλέξτε από τον υπολογιστή σας κάποια φωτογραφία μέχρι 5 MB.
Σας παρουσιάζετε η δυνατότητα να ζουμάρετε ξεζουμάρετε, διότι ανάλογα και το μέγεθος, μέρος μόνο της φωτογραφίας θα επιλεγεί. Αυτοί προτείνουν 1200x600 px.

Όπως βλέπετε μπορεί να αλλάξει και το φόντο, να στοιχισθει δεξια κέντρο αριστερά, να επαναλαβάνεται(πχ για μοτιβα) ή όχι. Κάμποσοι με τη μέθοδο δοκιμή σφάλμα φτιάχνουν δικό τους backgroynd πχ με τη διεύθυνση του blog. Γοα μένα προσωπικά, όπως βλέπω τώρα η κεφαλίδα αεκεί.

Οι αλλαγές γίνονται ορατές πριν την αποθήκευση.