Το εργαλείο Adwords για λέξεις κλειδιά και SEO

Το εργαλείο Adwords keyword tool είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να βρείτε νέες ιδέες για λέξεις κλειδιά. Σας παρέχει μια λίστα με σχετικές λέξεις-κλειδιά που αναζητά ο κόσμος στην Ελλάδα ή αλλού. Είναι το κυριότερο δωρεάν εργαλείο για SEO που χρησιμοποιείται.

Κανονικά, το Adwords το χρησιμοποιούν οι διαφημιζόμενοι και το Adsense τα site που δείχνουν διαφημίσεις της Google. Άρα για τους σκοπούς του άρθρου μας ΔΕΝ θα φτιάξουμε κανένα λογαριασμό Adwords ούτε θα συνδεθούμε(sign in, log in κλπ). Απλά πάμε στη σελίδα αυτή.

Αν η σελίδα σας βγει στα αγγλικά και απευθύνεστε σε κοινό ελληνικό από Ελλάδα κλικ στο x των Ηνωμένων Πολιτειών, εύρεση Greece και γλώσσα greek


δωρεάν keyword toolΘα χρησιμοποιήσουμε το πρώτο κουτί για "Εύρεση λέξεων-κλειδιών"[οι ιδέες που λέγαμε] με βάση μια λέξη ή φράση ανά γραμμή που θα γράψουμε εμείς.

Πχ, αν γράψω τη λέξη mozilla στο κουτί που είπαμε και συμπληρώσω το λεγόμενο captcha(τις περίεργες "λατινικές" λέξεις) και κάνω κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" θα μας δοθεί πόσες φορές αυτή καθ'αυτή η λέξη mozilla αναζητιέται και από κάτω θα δοθούν ιδέες(δηλαδή πάλι αναζητήσεις από τον κόσμο).


Εργαλείο Google Adwords Keyword tool


Adwords Keyword tool video:

Το άλλο εργαλείο keywords της Google