**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Το Facebook Επιτρέπει Τώρα Επεξεργασία στις Δημοσιεύσεις

Από σήμερα θα διαπιστώσει κανείς ότι οι ήδη δημοσιευμένες δημοσιεύσεις σας στο Facebook μπορούν να επεξεργαστούν. Δεν φαίνεται, όπως θα δούμε να ισχύει αυτό γενικά, αλλά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις όπως θα δούμε.

Δοκίμασα το πράμα στο site  του Facebook σε 3 διαφορετικές μεταξύ τους περιπτώσεις, αν και αναφέρεται ότι στις εφαρμογές facebook  σε Android  από σήμερα και σε iOS αργότερα θα υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας δημοσίευσης στο Facebook.Επεξεργασία δημοσίευσης σε Facebook
Επεξεργασία δημοσίευσης σε Facebook

1)΄Θεωρητικά, είναι η επεξεργασία μόνο όταν κάνετε ορθογραφικά λάθη. Για παράδειγμα, διόρθωσα άνετα ένα ορθογραφικό λάθος και πάτησα το μπλε κουμπί για οκ, τέλος επεξεργασίας, done editing.

2) Όμως σε δεύτερη περίπτωση που πήγα και έσβησα όλο το δημοσιευμένο κείμενο πάνω από το σύνδεσμο που είχα γράψει εγώ, δεν επέτρεπε σώσιμο, δηλαδή ήταν ανενεργό και γκρίζο το κουμπί "done editing".

3) Δεν είχα γράψει τίποτα σε δημοσίευση συνδέσμου. Πάτησα επεξεργασία, έγραψα (δες φώτο) και οκ.

Προφανώς καταλαβαίνετε ότι αυτή η λειτουργία, η επεξεργασία δηλαδή δημοσιεύσεων, κρύβεται κανονικά στο βελάκι δεξιά. Κλικ και πάτα επεξεργασία.

Ενώ υπήρχε σύνδεσμος επεξεργασία στο Facebook  ή ήταν για άλλα πράματα ή σε κάποια φάση θυμάμαι έπρεπε αμέσως να προλάβεις να το πατήσεις αν καταλάβαινες ότι έκανες κάτι λάθος.