**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

Κουμπί Mute από Twitter σε Όλους για Σίγαση Θορύβου, Ευγενικά.

Φανταστείτε ότι είναι ο τελικός της Eurovision. Στην Ελλάδα πολλοί χρήστες κοροϊδεύουμε κατά τη διάρκεια του τα τραγούδια που είναι κιτσαρία και τις περίεργες εμφανίσεις. Μερικοί μπορεί να το παρακάνουν, να ξεπερνούν την αποδεκτή συχνότητα tweets ή και να ενοχλούν με τη στάση τους κάποιους. Έρχεται το Twitter λοιπόν και παρέχει πλέον σε όλους μας την επιλογή ενός κουμπιού mute(ΣΙΓΑΣΗ), και στην ιστοσελίδα του, που προσωρινά-μέχρι να το ξαναπατήσετε-σωπαίνει tweets / retweets από κάποιον χρήστη Twitter.

Το κουμπί mute από Twitter παρέχεται στο web(site twitter.com) Και σε Android, iPhone κλπ apps.

Εκτός λοιπόν από αποσιώπηση ενοχλητικών χρηστών των οποίων τα Tweets και RT δε θα βλέπετε, δε θα σας έρχονται SMS κι άλλες ειδοποιήσεις στις συσκευές σας.Οι χρήστες που "σιγάσατε", θα εξακολουθούν να μπορούν κάνουν retweet ή προσθέσουν στα αγαπημένα(favorite) κάποιο tweet σας και να σας απαντούν, δραστηριότητες όμως για τις οποίες δεν θα ενημερώνεστε στο timeline. Μπορεί πάντως να τους στείλετε και να λάβετε άμεσο μήνυμα(DM).

Πως γίνεται η σίγαση, το Mute στο Twitter

Στην ιστοσελίδα, πάτε στο προφίλ του εν λόγω χρήστη. Πατάτε το εικονιδιακι που μοιάζει με γρανάζι. Κλικ σε mute χρήστη τάδε:


Κουμπί Σίγασης σε Twitter χωρίς να το καταλάβει ο άλλος.
Κουμπί Σίγασης Twitter muteΈτσι, αν ακολουθείτε και σας ακολουθεί πολύς κόσμος, σας παρέχεται μια δυνατότητα αποσυμφόρησης, φιλτράρισμα του πλεονάζοντος θορύβου-που λέει ο λόγος-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ο χρήστης που σιγάσατε!