Τίτλος Άρθρου: Ιδέες για Τίτλους Άρθρων στο Blog μας

Έχω γράψει για το πόσο σημαντικό είναι ένας καλός τίτλος άρθρου(ανάρτησης) στο blog. Μάλιστα, αφού γράφω εδώ και 5 χρόνια σε 2 blog, Ξέρω από πρώτο χέρι και για τα περί "writer's block" ή έστω "ideas block". Μάλιστα έχω γράψει πρακτικούς τρόπους αποφυγής τέτοιων καταστάσεων. Σήμερα, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, σας παρουσιάζω 4 online αυτόματα Εργαλεία γεννήτριες ιδεών για τίτλους άρθρων στο Blog σας.

Blog title generator - γεννήτρια ιδεών τίτλων για αναρτήσης
Blog title generator


Τα προβλήματα γεννητριών ιδεών για τίτλους και ιδέεςContent idea generator, ιδέες για τίτλους άρθρων
Content Idea Generator


Το αρνητικό φυσικά είναι ότι είναι στα αγγλικά, αν και με τα Online εργαλεία μετάφρασης και τα ορθογραφικά λεξικά στους περιηγητές, δεν υπάρχει πρόβλημα.


Το πρόβλημα σε τέτοια εργαλεία, που δεν μπορώ να πω ότι τα χρησιμοποιώ non-stop, είναι ότι καταρχήν καταπιάνονται από πετυχημένες καμπάνιες και τίτλους δεκαετιών κονσέρβα, μάλιστα πολλοί bloggers, δημοσιογράφοι κλπ αγοράζουν τέτοιους stock τίτλους που περιέχονται σε βιβλία/αρχεία που ονομάζονται swipe files και το αναφέρω στο σύνδεσμο προς το τέλος του άρθρου εκείνου.

Δεύτερον, πρέπει να έχουμε στο μυαλό το Ελληνικό κοινό και τις συνήθειες του, πως μιλάει σκέφτεται ενεργει πχ στα social media, στις εφημερλιδες κλπ. Αυτοί είναι οι αναγνώστες μας. Οπότε τα post title generators ή Idea generators όπως και να λέγονται απλά ΜΠΟΡΕΙ να μας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρουμε, τροποποιόντας ανάλογα τον τίτλο που προτείνουν.

Πως λειτουργούν τα post title generators ή content idea generatorsBlog topic generator
Blog topic generator
Ιδέες για τίτλους
Οι ιδέες για τίτλους από blog topic generator
Βασικά, είναι απλά, ακολουθείτε οδηγίες. Αραδιάζετε μια ή περισσότερες λέξεις ώστε να σας βρει ένα blog post topic ή τίτλο. Μετά άλλο, μετά άλλο κλπ

Προσοχή, να τα τροποποιήσετε για το κοινό σας. Τσεκάρετε στην αναζήτηση Google αν ο ελληνικός τίτλος που τελικά έχετε στα χέρια σας μήπως έχει δημοσιευτεί ολόιδιος.

Τσεκάρετε αν θα αναζητήσουν αυτές τις λέξεις οι χρήστες ίντερνετ ώστε να ΕΡΘΟΥΝ στο άρθρο σας ΚΑΙ να μείνουν ευχαριστημένοι.

Τα 4 Εργαλεία για εύρεση Τίτλων Άρθρων

  1. Blog Title Generator από Impact
  2. Blog Topic Generator από Hubspot
  3. Content Idea Generator από Portent
  4. Title Tool από Content Forest (προσοχή ιδέες απ μάλλον δημοσιευμένα άρθρα)