Ομαδική βιντεοκλήση σε Skype τώρα δωρεάν

Τώρα η ομαδική κλήση βίντεο (βιντεοκλήση) σε Skype είναι διαθέσιμη "σε όλους", δωρεάν -αν το πήρατε είδηση. Τα τελευταία χρόνια, υπήρχε δυνατότητα ομαδικών βιντεοκλήσεων αλλά σε Premium χρήστες(με πληρωμή) μόνο στις πλατφόρμες Windows desktop, Mac και σε Xbox One.


Skype logo - τώρα δωρεάν βιντεοκλήσεις
credit wikimediaH διάθεση των ομαδικών βιντεοκλήσεων δωρεάν - για όλους τους χρήστες σε αυτές τις πλατφόρμες που ανέφερα- είναι θετική. Και, στο μέλλον, θα υπάρξει υποστήριξη για κινητά "και σε περισσότερες πλατφόρμες" όπως Windows Phone, Android και  iOS.


Το Skype είχε ξεκινήσει τις βιντεοκλήσεις ως υπηρεσία premium τον Ιανουάριο του 2011.

 Τι χρειάζομαι για να πραγματοποιήσω μια ομάδική βιντεοκλήση στο Skype;


Skype group videocalling free
Δοκιμάζοντας σε λίνουξ την ομαδΙκή βιντεοκλήση SkypeΤο περίεργο είναι ότι -σε μια ξεχασμένη(;;) σελίδα υποστήριξης Skype αναφέρει ότι- "Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε μια ομαδική βίντεοκλήση στο Skype για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, το Linux, τηλεοράσεις και τα Windows 8" (όμως δες βίντεο για Windows 8.1 παρακάτω). "Ωστόσο, μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν." Τι να πω.

Τι χρειάζεται:
  • Η τελευταία έκδοση του Skype (Windows ή Mac)
  • Μια υψηλής ταχύτητας ευρυζωνική σύνδεση στο internet
  • Μια κάμερα
  • Ένα μικρόφωνο και τα ηχεία
  • Εάν χρησιμοποιείτε Windows, μια DirectX 9.0c συμβατή κάρτα βίντεο
Συνιστούν μέχρι 5 άτομα για ομαδική βιντεοκλήση -για λόγους ποιότητας κλήσης- και ιχύει πολιτική ορθής χρήσης.Skype videos:

Πώς να κάνετε μια ομαδική βιντεοκλήση σε Skype (group video call):
Πώς να κάνετε μια δωρεάν ομαδική βιντεοκλήση σε Skype σε "modern Windows" aka 8.1 & tablets (Skype 3.0 update):Πώς να κάνετε μια ομαδική κλήση στο Skype (Group Voice Call):