**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Απευθείας μετάφραση μεγάλων κειμένων σε Google, θέλει τρόπο

Λοιπόν να μια πρακτική και χρήσιμη συμβουλή χρήσης της Αναζήτησης Google για μετάφραση αρκετά μεγάλων φράσεων στα Ελληνικά ή από οποιαδήποτε γλώσσα προς οποιαδήποτε άλλη.

Φυσικά, όσοι διαβάζετε τακτικά Sotostips.gr ξέρετε ότι όταν δοκιμάζουμε ΝΕΕΣ δυνατότητες, αυτό δεν το κάνουμε σε google.gr, ούτε καν σε google.com στα Ελληνικά! Περισσότερα σε λίγο.
 Για δείτε πρώτα τη φωτογραφία να πιάσετε νόημα. θα γράψουμε στη σελίδα που θα σας πω σε λίγο της αναζήτησης Google τη λέξη translate  (δηλ. μετέφρασε), οπότε για δείτε τι βγάζει:
Μετάφραση φράσεων κατευθείαν σε αναζήτηση googleκαι εισάγουμε στο κουτάκι με επικόλληση η πληκτρολογόντας μια μεγαλούτσικη φράση, ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιώντας το στυλ της φράσης πχ

translate coffee to greek

μπορούσαμε να εισάγουμε μέχρι 32 λέξεις. Το παρακάτω παράδειγμα είναι τυχαίο θα μπορούσα να γράψω κι άλλο


Μετάφραση online μέσα από αναζήτηση googleόπως βλέπουμε υπάρχει και σύνδεσμος για να μας μεταφέρει αν θέλουμε στο site Μετάφραση Google.


Ενδιαφέρει: Το λεξικό google


Μπορείτε να επιλέξετε γλώσσα προορισμού από την αναδυόμενη λίστα με κλικ στο βελάκι(δεξί κουτί), ενώ ως γλώσσα "πηγή" μπορείτε να αφήσετε να το αναγνωρίζει η Google ή αν κάνει λάθος επιλέξτε την με το χέρι.

Αυτά "τα λένε λέει και translation cards" και ισχύει και για τα κινητά.

Πως τσεκάρω τα τελευταία feature Της Google

Είπαμε. Θέλει τρόπο.

Αν είσαι σε google.gr, σβήσε το gr Και γράψε κολλητά com/?hl=en ή com?hl=en όπου EN η γλώσσα αγγλικά.


Ο  μαγικός τρόπος να τσεκάρω τελευταίες δυνατότητες google από Ελλάδα