**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Θυμάσαι το Spotify; Είναι τώρα παντού δωρεάν έχει και lyrics

Το Spotify είναι γνωστή εφαρμογή streaming μουσικής. Ταυτόχρονα είναι ένα mobile app για smartphones και tablets, ένα web app για περιηγητές και ένα desktop πρόγραμμα για  PC. Είναι δωρεάν, όχι μόνο στο PC αλλά και σε έξυπνα κινητά και ταμπλέτες πλέον. Φυσικά, η δωρεάν έκδοση, επειδή δεν είναι ίδρυμα αναξιοπαθούντων, πρέπει και υποστηρίζεται από διαφημίσεις audio / video / text, όπως κι η αναζήτηση Google, το Facebook ή Πολλά από τα χρήσιμα blogs πχ.

(σε Web player no lyrics)RadioSure: Μικρό στο μάτι αλλά καλό πρόγραμμα internet radio

Το Spotify πληρώνει τους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων των κομματιών που stream-άρονται  το 70% των συνολικών εσόδων του.


Spotify: Lyrics από Musicmatch

Ένα καλό νέο που δεν το είχα πάρει χαμπάρι, είναι ότι τώρα έχει και ενσωματωμένα lyrics τραγουδιών, σε στυλ Karaoke bar :), κάπως -αρκετά- γουστόζικο όμως. Συνεργάζονται λέει με τη Musickmatch.

 Internet δεν σημαίνει μόνο browser

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε και να περιηγηθείτε σε δημοφιλείς στίχους από κορυφαία τραγούδια του Spotify χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό Εξερεύνηση.Εμένα μου φάνηκε, μετά από καιρό που χρησιμοποιώ πάλι Spotify, ότι ακόμη και στη μη pro έκδοση σαν να βελτιώθηκε κάμποσο η ποιότητα του ήχου. Μπορεί να κάνω λάθος.

Spotify: Daily viral charts

Τα πλέον κοινοποιημένα κομμάτια από όλο τον κόσμο και την περιοχή σας. Επιπλέον, όλα τα charts διαθέτουν πλέον δείκτες για να (σας) αναδείξουν νέα μουσική και (να πάρετε μια ιδέα για) το πώς τα πάνε τα κομμάτια μέρα με τη μέρα.

Spotify: New "moody" Start Page


Αν ξεπεράσουμε τη νέα είδηση που ποσώς με ενδιαφέρει, δηλαδή ότι το Spotify προσφέρεται και σε Android Ware πλέον, άλλο καλό είναι η επανασχεδιασμένη Start Page τους. Είναι ας πούμε μεσάνυχτα; Πάρε τραγούδια κατάλληλα για την ώρα της νύχτας. Είναι Δευτέρα και ξεκινά η εβδομάδα δύσκολα. Πάρε δόση αισιοδοξίας με προτεινόμενα για τη μέρα τραγούδια. Και πάει λέγοντας.