**Έχουμε περίπου 1000 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα**

Νέα καρτέλα με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες για Chrome από Pinterest

Μια νέα καρτέλα με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες από τα 500px, National Geographic, Your Shot και με θέματα από κατηγορίες του γούστου σας που επιλέγετε μπορείτε να αποκτήσετε βάζοντας  την επέκταση Chrome Pinterest tab. οι φωτογραφίες, που ανανεώνονται συνέχεια, είναι καλές, μια κάθε φορά και σε μέγεθος του παραθύρου τη περιηγητή Chrome, Chromium ή συμβατό με επεκτάσεις Chrome browser όπως Maxthon, Opera, Yandex κλπ.


Δυνατότητα pin it από τη νέα καρτέλα Pinterest Tab
Δυνατότητα pin it Η νέα καρτέλα Pinterest Tab που θα αντικαταστήσει αυτήν που έχετε αν προσθέσετε την επέκταση Chrome, εκτός από όμορφη και πολύχρωμη, έχει και ορισμένες χρήσιμες και...social λειτουργίες όπως ας πούμε την άμεση δυνατότητα να κοινοποιήσετε pin στο Pinterest με τη φωτογραφία που εκείνη τη στιγμή προβάλλεται. Επίσης έχει ώρα, ημερομηνία και ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου για την περιοχή σας.Το άμεσο pin το στέλνετε περνώντας απλά το ποντίκι κάτω δεξιά στο παράθυρο του Pinterest Tab οπότε και πετάγεται μικρογραφία της μεγάλης φωτογραφίας, μια επεξήγηση, και ένα κόκκινο κουμπί pin it πάνω της για κοινοποίηση.

Pinterst Tab: κατηγορίες φωτογραφιών για νέα καρτέλα Chrome.
Pinterst Tab: κατηγορίες φωτογραφιών


Αξίζει να ξέρετε ότι μαζί με τη νέα καρτέλα εγκαθίσταται επιπλέον και επίσημο κουμπί "Pin it" του Pinterest ώστε να κάνετε pin σε όλο το web που περιηγήστε.

Φωτογραφία γάτας , ημερολόγιο & ανατολή και δύση σε νέα καρτέλα Chrome
Φωτογραφία γάτας , ημερολόγιο & ανατολή και δύσηΘα πρέπει να τονιστεί ότι, η κάθε φωτογραφία -που όπως είπαμε προέρχεται από τα site 500px, National Geographic, Your Shot μεν- όμως ήδη  είναι ένα Pin στο Pinterest (κάποιος την κοινοποίησε), το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στη φωτογραφία (κι όχι στο κόκκινο κουμπί pin για κοινοποίηση άμεσα στο pinterest που είπαμε πριν)  και θα οδηγηθείτε στο Pinterest από όπου και μπορείτε μετά επισκεφθείτε την αρχική τοποθεσία που προήλθε η φώτο για να μάθετε περισσότερα.

Νέα καρτέλα με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες Pinterest tab για Chrome
Καλησπέρισμα και φώτο τρένου


Ταυτόχρονα, υπάρχει πάνω δεξιά διακριτικό κουμπί για ανανέωση της φωτογραφίας που εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή, με το χέρι άμεσα κι όσες φορές θέλετε. Κάτι σαν περιήγηση στις καλές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μάλλον με τις θεματολογίες που επιλέξατε και μπορείτε να τις τροποποιείτε. Το κουμπί + είναι για να εμφανιστεί η λίστα για επιλογή κατηγορίας ή κατηγοριών φωτογραφίας που προβάλλεται.