**Έχουμε περίπου 1000 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα**

SlimJet Browser για 32 bit Linux κτισμένο σε Chromium

Ο Google Chrome δεν υποστηρίζει πλέον 32 bit Linux. Τώρα, αν πάτε να κατεβάσετε τον Google Chrome για το 32 bit linux σας, μόνο για 64 bit είναι διαθέσιμος. Βέβαια υπάρχει πάντα ο Chromium που προς το παρόν υποστηρίζει και 32 bit αν δενα απατώμαι. Με λίγα λόγια, με το Google Chrome δεν θα λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας για τα συστήματα αυτά.Ως μια καλή λύση στους φίλους και φίλες που έχουν 32 bit Λ.Σ. linux και αγαπάνε τον Chrome, προτείνω το SlimJet browser όπως επίσης το γερμανικό  Iridium Browser και φυσικά το Νορβηγικό Opera και πάντα το Chromium όσο αυτό υποστηρίζει 32 bit ακόμη.
Εδώ στο άρθρο μας σήμερα, μιλάμε για το SlimJet. Φυσικά πάντα υπάρχει η "σταθερή αξία" για τους λάτρες του, ο Mozilla Firefox. μην ξεχνάμε ότι κάτι προσπαθούν και οι Ρώσοι με beta version του Yandex Browser, αλλά άγνωστο αν θα το συνεχίσουν ή αν το εξελίσσουν για λίνουξ...ή το σταμάτησαν στο ξεκίνημα. Για τσεκάρετε μια...


SlimJet Browser

Ο περιηγητής Slimjet είναι χτισμένος με βάση το έργο ανοικτού κώδικα Chromium στο οποίο και βασίζεται, επίσης, ο Google Chrome. Απολαμβάνει την ίδια ταχύτητα και την αξιοπιστία που παρέχεται από την μηχανή Blink όπως o Google Chrome. Ωστόσο, έχει πολλές πρόσθετες δυνατότητες και επιλογές που έχουν προστεθεί στο Slimjet για να γίνει πιο ισχυρός, έξυπνος και πιο προσαρμόσιμος από το Chrome.Εκτός από αυτό, ο Slimjet δεν αποστέλλει στατιστικά στοιχεία χρήσης πίσω στο διακομιστή της Google. Όπως κι ο Iridium όπως κι ο Chromium (αλλά έχω επιφυλάξεις για αυτόν τον τελευταίο κάπως).Ο περιηγητής Slimjet είναι "συμβατός με όλες τις επεκτάσεις και τα plugins που έχουν σχεδιαστεί για τον Google Chrome" και διατίθενται στο Webstore (το ηλεκτρονικό κατάστημα Chrome).Ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε συγχρονισμό με τα στοιχεία Google σας όπως στον Chrome.

BINTEO SLIMJET:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ κύριων χαρακτηριστικών του Slimjet browser:


Με το ενσωματωμένο adblocker, ξεκάνει όλες τις διαφημίσεις για εσάς τους εχθρούς αυτών και πάντως της κινητήριας δύναμης του δωρεάν περιεχομένου στο ίντερνετ κατ ' εμέ.

Ενισχύστε έτσι λέει την απόδοση του browser σας με την εξοικονόμηση μνήμης, CPU και το εύρος ζώνης που καταναλώνεται από τις διαφημίσεις.

Hi-Speed ​​Download Manager


Ο Slimjet έρχεται με ένα "turbo" download manager που χρησιμοποιεί πολλαπλές συνδέσεις παράλληλα "για να κατεβάσετε αρχεία έως 12x γρηγορότερα", όπως υποστηρίζει. Επίσης σας επιτρέπει να συνεχίσετε μια εργασία λήψης αφού τη διακόψατε στη μέση.

ΕΞΥΠΝΟ FORM FILLER


Διαθέτει, πιο έξυπνο λέει, και πιο βολικό από το βασικό διαχειριστή κωδικών (password manager) στο Chrome.

YOUTUBE Video Downloader


"Κατεβάστε όλα τα βίντεο YouTube στον σκληρό σας δίσκο" σε διάφορες αναλύσεις και μορφές για προβολή χωρίς σύνδεση. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε το αρχείο mp3 από το αρχείο βίντεο. Τώρα πόσο νόμιμο είναι αυτό, άλλου παππά ευαγγέλιο....

ΠΛΗΡΩΣ προσαρμόσιμη TOOLBAR (γραμμή εργαλείων)


Ο Slimjet επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη γραμμή εργαλείων και να προσθέσουν / αφαιρέσουν επιπλέον κουμπιά για γρήγορη πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες.

Ο Slimjet περιλαμβάνει "προηγμένες και ευέλικτες επιλογές αντι-παρακολούθησης (anti-tracking)", κατά δήλωση τους.

One-click FACEBOOK


Στο Slimjet, μπορείτε να μοιραστείτε τη σύνδεση που έχετε επισκεφθεί, μια παράγραφο του κειμένου ή μια εικόνα εύκολα στο Facebook με ένα απλό κλικ στο κουμπί της γραμμής εργαλείων Facebook.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ


Το Slimjet περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία όπου μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε εφέ στις φωτογραφίες που θα ανεβάσετε στο ίντερνετ. Έχει πλάκα.

Άμεση μεταφόρτωση PHOTO


Αλλη καλή λειτουργία είναι η Αυτόματη συμπίεση μεγάλων φωτογραφιών ώστε να γίνουν web-friendly σε ανάλυση web-βελτιστοποιημένη ανάλυση (έτσι ώστε "οι φωτογραφίες αποστέλλονται έως και 20 φορές πιο γρήγορα").

Καιρός Κατάσταση & ΚΑΙΡΟΥ


Εμφανίστε τις καιρικές συνθήκες και την πρόγνωση καιρού απευθείας στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

Με λίγα λόγια, Ευέλικτες επιλογές ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...

Το Slimjet παρέχει πολλές επιπλέον επιλογές και ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας.

Οι αμέτρητοι πειραματισμοί της FlashPeak με browsers εδώ: http://download.cnet.com/windows/flashpeak/3260-20_4-80918-1.html