**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Διακοπή Netflix: Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή Netflix για λίγο;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix για λίγο ή "οριστικά", δεν έχει διαφορά. Παλιά, λέει, υπήρχε δυνατότητα "παγώματος" της συνδρομής Netflix. Τώρα, είναι το ίδιο πράμα, όπως θα δούμε, απλώς αλλάζουν οι λέξεις κι η -που λέει ο λόγος- διαδικασία (ένα κλικ είναι), όπως θα δούμε παρακάτω. Είναι περισσότερο σαν μια ακύρωση, και στη συνέχεια, επανεκκίνηση της συνδρομής σας.

Δε χάνω τα αγαπημένα show που αποθήκευσα και το  Watch Instantly Activity;

Όχι για 10 μήνες. Αν ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή το Netflix, διατηρούνται στη βάση δεδομένων του για δέκα μήνες το  "Watch Instantly Activity" σας, το οποίο υποθέτω είναι η γνώση του δικτύου για το που παρατήσατε να βλέπετε ένα επεισόδιο μιας σειράς, μια ταινία, ένα ντοκιμαντέρ κλπ. Όπως επίσης πχ μέχρι πιο επεισόδιο ποιας σεζόν έχετε δε συνολικά για όλα τα show που παρακολουθείτε.

Οι συστάσεις και οι βαθμολογίες σας θα αποθηκευτούν επίσης για 10 μήνες.


Κρατούν τη δραστηριότητα σας Watch Instantly για 10 μήνες αφού κλείσει ο λογαριασμός σας, οπότε αν αποφασίσετε να επανέλθω σε αυτό το διάστημα, μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε.Αν ακυρώσω το Netflix θα σταματήσει κι το streaming, δεν θα βλέπω πια;

Όχι. δεν σταματά το streaming, δε σταματάτε να βλέπετε Netflix για όσο διάστημα σας απομένει από την ήδη πληρωμένη μηνιαία συνδρομή. Μετά bye-bye μέχρι να ξαναξεκινήσετε αν το κάνετε. απλά δε θα χρεώνεστε μετά όσο διάστημα ή κι για πάντα έχετε ακυρώσει τη συνδρομή Netflix.


     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-client="ca-pub-1629150105717015"
     data-ad-slot="6528599541">


Πως ακυρώνω τη συνδρομή Netflix

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Ακύρωση Μέλους (Cancel Membership link ) στη σελίδα του λογαριασμού σας.


Πως ακυρώνω τη συνδρομή μου στο Netflix
Click "cancel membership"


Μπορώ να ξεκινήσω πάλι να βλέπω στο μέλλον αν ακυρώσω το Netflix;

Ναι. Από τον λογαριασμό σας. μέχρι τους 10 μήνες από τη διακοπή διατηρούνται τα δεδομένα σας / συνήθειες σας, αλλά και μετά το πέρας αυτών το μηνών απλά κάνοντας σύνδεση θα σας ζητηθεί νέο ξεκίνημα μηνιαίας χρέωσης συνδρομή κλπ.

Το Netflix είναι μια μηνιαία υπηρεσία και θα σας χρεώνει κάθε μήνα από την ημερομηνία που θα συνδεθείτε με συνδρομή, αν αφαιρέσουμε τον τζάμπα μήνα γνωριμίας που είναι χωρίς δεσμεύσεις για όσους είναι πρωτάκια στην υπηρεσία βέβαια. Netflix Greece εδώ.

Σημείωση: μέχρι τώρα, στο θέμα υποτίτλων για Netflix, δεν συνάντησα ελληνικούς υπότιτλους ακόμη. εννοείται αν αυξηθούν οι συνδρομητές, και ζητάτε από την εταιρία επικοινωνώντας ελληνικούς υπότιτλους επίμονα, κάποτε θα μπουν. για τους αγγλομαθείς τσάτρα-πάτρα υπάρχουν πάντα αγγλικοί υπότιτλοι. για τους Κωνσταντινουπολίτες κι άλλους που γνωρίζουν τη γλώσσα υπάρχουν αρκετοί τούρκικοι υπότιτλοι.