Πως εμφανίζω τα τουίτ μου από Twitter στη Σελίδα Facebook μου [οδηγίες 2018]

Πως εμφανίζω τα τουίτ μου από Twitter στη Σελίδα Facebook μου, με ρώτησε φίλος της Σελίδας Facebook του Sotostips.gr; Παρακάτω δίνω συνοπτικά μια εύκολη λύση.

Η αλήθεια είναι, ότι κι εγώ είχα κάτι χρόνια που είχα φαιρέσει τη ροή ειδήσεων του Twitter μου από τη Σελίδα Facebook του blog, κι με την ευκαιρία το ξαναέβαλα σε δυο λεπτά κι εγώ.
Twitter Tab

Το Twitter Tab, είναι μια εφαρμογή Facebook για τις Σελίδες σας Facebook που θα επιλέξετε να την εγκαταστήσετε. Μόλις εγκατασταθεί, παρά το ότι έχει το παλιό όνομα tab, αυτό εμφανίζεται σαν επιλογή μενού στην αριστερή στήλη της Σελίδας FB, με το όνομα "Twitter".  Εκεί που εμφανίζονται στο μενού Σημειώσεις, Δημοσιεύσεις, βίντεο, μλογκ κλπ κλπ.
Ο επισκέτης της Σελίδας FB αν κάνει κλικ στο Twitter, εντός της Σελίδας Facebook βλέπει τα δημόσια tweet σας και τα συνημμένα media που ανεβάζετε στο Twitter.

Στήσιμο Twitter σε Σελίδα Facebook

Πηγαίνεται στη σελίδα της εφαρμογής Twitter Tab κι ακολουθήστε οδηγίες για να το εγκαταστήσετε σε όποια Σελίδα Facebook διαχειρίζεσθε.Βασικά, κάντε κλικ στο "Χρησιμοποιήστε την".

Εκεί που λέει, Προσθήκη καρτέλας Σελίδας, διαλέξτε με το βελάκι μια από τις Σελίδες Facebook σας.

Στην αρχή θα έχει άσχετο ή κενό περιεχόμενο, αφού δεν έχει ρυθμιστεί. Προσέξτε, με πολύ μικρά γράμματα γράφει εκεί κάπου 

Application Settings

Κλικ σε αυτό.

Γράψτε απλά το όνομα χρήστη στο Twitter που έχετε [ @Twitterhandle] υπό τη μορφή πχ sotostips  το username σας είναι @sotostips. 

Κλικ αποθήκευση [ Save Settings].

Θα πάτε ταξίδι τώρα ή στο μέλλον; Γραφτείτε στο (έγκυρο) Booking.com:

Κερδίστε $20 αν κάνετε δωρεάν εγγραφή στο Booking.com μέσω αυτού του συνδέσμου [Μετά τη διαμονή US$20 επιστροφή!]