Βάλε μας στο blog σου (κλικ Grab..)

PLACE YOUR PRODUCT HERE

Το Instagram προσθέτει video chat (συνομιλία μέσω βίντεο)

Live video chatting στο Instagram θα έχουμε σύντομα που θα επιτρέπει στον χρήστη να επικοινωνεί μέσω εικόνας και ήχου ένας προς έναν ή ομαδικά άμεσα.Instagram live video chat

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Instagrammers παρακολουθούν ή  εκπέμπουν στο Live κάθε μέρα. Αλλά έχουμε ακούσει από την κοινότητά μας, ότι μερικές φορές θα ήθελαν να δοκιμάσουν  live βίντεο chat σε πραγματικό χρόνο με μια μικρότερη ομάδα, λέει το Facebook.

 Για να ξεκινήσετε μια συνομιλία μέσω βίντεο, απλά πατήστε στο νέο εικονίδιο κάμερας στην κορυφή ενός Direct νήματος (thread). Μπορείτε να συνομιλήσετε ένα-προς-ένα ή με μια μικρή ομάδα - και μπορείτε να κρατήσετε τη συνομιλία για όσο διάστημα θέλετε. Μπορείτε επίσης να ελαχιστοποιήσετε το βίντεο και να συνεχίσετε τη συζήτηση ενώ κάνετε άλλα πράγματα στο Instagram.

 Η Νέα ΕξερεύνησηΗ εξερεύνηση εξακολουθεί να είναι εξατομικευμένη για εσάς, αλλά το περιεχόμενο είναι πλέον οργανωμένο σε κανάλια ανά θέμα, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στα ενδιαφέροντά σας και να εξερευνήσετε καλύτερα σε οποια θέματα θέλετε.

Νέα φίλτρα τρίτων στο Instagram

Απελευθερώνουμε την ικανότητα τρίτων να σχεδιάζουν μοναδικά διαδραστικά φίλτρα κάμερας για τους ακολούθους τους.
 Εάν δείτε ένα νέο εφέ στις Ιστορίες από έναν λογαριασμό που ακολουθείτε και θέλετε να το δοκιμάσετε κι εσείς, απλώς πατήστε "Δοκιμάστε το" και το εργαλείο θα τεθεί στη διάθεση σας.

Photoshop Express Android

Κοινή χρήση στις ιστορίες:

Απλώς πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης στην εφαρμογή Spotify ή GoPro και το περιεχόμενό σας τραβιέται απευθείας στην κάμερα Instagram. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε το λογαριασμό Instagram με άλλες εφαρμογές, για να μοιραστείτε ιστορίες.

Περισσότερα νέα από το F8 Facebook

Βάλε μας στο μπλογκ σου (κλικ Grab...)