Πως να κατεβάζετε τα πανέμορφα Bing backgrounds στο PC

Το Bing είναι η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, 2η σε δημοτικότητα -με διαφορά- από τη Google. Μια χαρακτηριστική ιδιότητα της Bing είναι ότι κάθε μέρα έχει γύρω στα 4-5 ξεχωριστά background πανέμορφες φωτογραφίες συνήθως, είναι αλήθεια. Δεν θα ή ταν καλό, για αυστηρά προσωπική χρήση ως ταπετσαρία, να μπορούσατε να κατεβάζετε όσα σας αρέσουν, χωρίς να εγκαταστήσετε κανένα πρόγραμμα; Θα ήταν.

Δηλαδή να χρησιμοποιείτε στον προσωπικό σας υπολογιστή, τις ταπετσαρίες Bing που θα κατεβάζετε με τον τρόπο που θα εξηγήσω, κάνοντας τα wallpaper στο PC σας.


Downloadable


Ο εύκολος τρόπος είναι μπροστά στα μάτια μας στο Bing.com

Καταρχήν, στο ίδιο τον Bing, όταν το ανοίξετε υπάρχει μια ταπετσαρία Bing. Και κάποιες πληροφορίες για την εικόνα και βελάκι για να την αλλάξετε με την επόμενη.

Όταν περάσεις όμως απλά το ποντίκι πάνω από το βελάκι, εκτός από πληροφορίες υπάρχει η ένδειξη αν επιτρέπεται να το κατεβάσετε αυτόματα κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο ή δεν επιτρέπεται. Πχ, 3 στις 5 μπορεί να επιτρέπονται.Not downloadable


Μπορεί να γράφει:

  1. Download today's image - επιτρέπεται
  2. This image is not available to download as a wallpaper - δενεπιτρέπεται
Συνειδητοποιήστε ότι ο Bing έχει σκοπό αυτή η εικόνα να χρησιμοποιηθεί μόνο ως ταπετσαρία και τίποτα άλλο. Δεν θα επιτρέπει να το μοιράσετε / δημοσιεύσετε οπουδήποτε, αλλά ως ταπετσαρία στον υπολογιστή σας μόνο. Η αδειοδότηση αυτών των εικόνων περιορίζει νόμιμα τη χρήση τους σε οποιαδήποτε άλλη χρήση που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, αλλά μόνο για να χρησιμοποιείτε ως εικόνες επιφάνειας εργασίας.

Με εγκατάσταση σε Windows του Bing Desktop


Εφαρμογή Daily Bing Wallpaper για Windows 10 & 8

Daily Bing Wallpaper

Δεν το δοκίμασα.


Firefox


Χειροκινητα σε Chrome ή Firefox

Θα χρησιμοποιήσουμε τον Chrome, αλλά γίνεται και με Firefox.

Από τα Developer tools > Elements, ψάχνεις με το ποντίκι popup φωτογραφίας ή λινκ με jpg, δεξί κλικ > open in new tab > σώσιμο.


Chrome