Εκπληκτική θέα Live 24ωρο streaming από τρένο - καμπίνα οδηγού Nordland Line

Εκπληκτική θέα Νορβηγικού Σιδηρόδρομου aka Nordland Line με Live 24ωρο streaming από τρένο και συγκεκριμένα την καμπίνα του οδηγού. Χειμερινή διαδρομή, χιόνια και εκπληκτική θέα. Δείτε κατευθείαν από το άρθρο αυτό το βίντεο παρακάτω, παίζει και full screen HD 720p.

Η γραμμή Nordland (Nordlandsbanen) είναι σιδηροδρομική γραμμή 729 χιλιομέτρων (453 μίλια) μεταξύ Trondheim και Bodø, στη Νορβηγία. Είναι η μεγαλύτερη στη Νορβηγία διαδρομή τρένου και δεν διαθέτει ηλεκτροδότηση.


sourceΑυτό το βίντεο, λέει, «το δημιούργησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα NRK "Nordlandsbanen Minutt for Minutt" NRK, το οποίο δείχνει όλο το ταξίδι», λεπτό προς λεπτό, με στασεις, τούνελ, χιονια, λίμνες, βουνά κλπ πιάτο από το μπροστινό τζάμι της καμπίνας του οδηγού.. Απολαύστε την διαδρομή με τρένο.

source


sourceΟυσιαστικά, στο ορίτζιναλ νορβηγικό σάιτ λέει ότι το παρακάτω βίντεο είναι το αρχείο Χειμερινό Nordlandsbanen. Τα αρχεία για 4 ξεχωριστές εποχές μπορείτε να τα κατεβάσετε εκεί κι ως torrent.  Τα αρχεία και το βίντεο, όχι το άρθρο μου, έχουν άδεια χρήσης που διέπεται από τους κανόνες Creative Commons BY-SA 3.0.


  • Nordlandsbanen winter synchronized
  • Nordlandsbanen synchronized
  • Nordlandsbanen summer synchronized
  • Nordlandsbanen harvested synchronized

Ο τύπος στη σελίδα του βίντεο stream στο Youtube έχει κι άλλα λινκ για streams με διαδρομές με τρένα.