**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

Πως φτιάχνω εξώφυλλο βίντεο σε σελίδα Facebook αντί εικόνα

Σήμερα θα δούμε πως φτιάχνω εξώφυλλο βίντεο στη σελίδα Facebook αντί εικόνας.Η ελάχιστη διάσταση βίντεο 820x312. Η διάρκεια του βίντεο για χρήση ως εξώφυλλο σελίδας Facebook αντί φωτογραφίας είναι τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα και μέγιστο 90 δευτερόλεπτα. Αν το βίντεο δεν ταιριάζει, θα δείξει σφάλμα. Η συνσυνιστώμενη διάσταση είναι 820x426. Όλα τα βίντεο εξωφύλλου είναι δημόσια. Αυτό σημαίνει ότι όποιος επισκέπτεται τη Σελίδα σας μπορεί να δει και το βίντεο εξωφύλλου.

Να δείτε τη Σελίδα μου livesotostips.gr tech blog trailer • Πηγαίνετε στη Σελίδα σας.
 • Πατήστε Αλλαγή εξωφύλλου πάνω στη φωτογραφία εξωφύλλου.
 • Επιλέξτε Ανεβάστε βίντεο για να ανεβάσετε ένα βίντεο από τον υπολογιστή σας ή Επιλέξτε από τα βίντεο για να χρησιμοποιήσετε ένα βίντεο που έχετε ήδη ανεβάσει στη Σελίδα σας. 
 • Μόλις ανέβει το βίντεο, μπορείτε να το μετακινήσετε κάνοντας κλικ πάνω του και σύροντας προς τα πάνω ή προς τα κάτω.
 •  Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.
 • Πατήστε τα βέλη για να δείτε τις μικρογραφίες (έως και 10) που είναι διαθέσιμες για το βίντεό σας. Η μικρογραφία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που κάποιος πάει πάνω από το όνομα της Σελίδας σας για να δει περισσότερες πληροφορίες για αυτήν.
 • Πατήστε Δημοσίευση.
 1. Αν έχετε ήδη ανεβάσει ένα βίντεο άνω των 20 δευτερολέπτων στην σελίδα σας δημόσια, και δεν συμφωνούν οι διαστάσεις που απαιτεί το εξώφυλλο, θα βγεί μήνυμα να το πει. Τότε:
 2. Κατεβάστε το βίντεο σας - σωστε το- στο σκληρό δίσκο.
 3. Χρησιμοποιήστε σε Windows ή linux το πρόγραμμα WinFF και ανοίξτε με αυτό το βίντεο.
 4. Επιλέξτε μετατροπή mp4, και βάλτε διάσταση 820x426.
 5. Convert.
 6. Ανεβάστε το βίντεο κι κάντε το εξώφυλλο σελίδας