Ιδέες για hashtags σε Instagram, Twitter και Pinterest με RiteTag

Το RiteTag προτίνει hashtags σε Instagram, Twitter και Pinterest κλπ, σχετικά με το περιεχόμενο της δημοσίευσης σας στα κοινωνικά δύκτυα αυτά. Μπορεί να προτίνει ιδέες για hashtags για το κείμενο ή φωτογραφία που κοινοποιείτε στα Social Media!

Το RiteTag είναι, καταρχήν, διαθέσιμο ως web app για τον υπολογιστή, όπου και βοηθάι να εγκατασυείσετε και το αντίστοιχο πρόσθετο για περιηγητές, Chrome, Firefox κλπ.

RiteTag, προτάσεις hashtags
RiteTag, προτάσεις hashtags


Υπάρχει και free Android και iOS app RiteTag, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις δημοσιύσεις σας στο Instagram, όπου τα hashtag είναι πολύ σημαντικά για να αποκτήσετε περισσότερους ακολούθους.Όπως συμβαίνει με περισσότερα παρόμοια εργαλεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πτυχές του εργαλείου δωρεάν, ενώ μετά την 7ημερη δοκιμαστική full έκδοοση θα πρέπει να πληρώσετε για προηγμένα στοιχεία. Ποιές πτυχές*; Έχω επικοινωνήσει με την εταιρία, και θα σας ενημερώσω εδώ.Απενεργοποιήστε την επέκταση για κάθε τοποθεσία όπου δεν θέλετε να δείτε προτάσεις.

RiteTag hashtags suggestions in Social Media
Δεξί κλικ σε εκόνα ή επιλογή κειμένου για hashtags από RiteTag


Θα χρειαστεί να συνδεθείτε πρώτα με τον λογαριασμό σας στο Twitter, πρώτα, αλλά μόλις το κάνετε, το εργαλείο κρίνει αν τα hashtag που χρησιμοποιείτε στα tweets σας είναι κατάλληλα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μια λίστα με τα τρέχοντα hashtag και να βρείτε μια πληθώρα στατιστικών στοιχείων.

1) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ HASHTAG ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ
Κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα σε οποιονδήποτε ιστότοπο και επιλέξτε "Λήψη προτάσεων hashtags για την εικόνα" ή κάντε κλικ στο εικονίδιο "Μεταφόρτωση" στη γραμμή RiteTag για να λάβετε προτάσεις συμβολαίων hash για μια εικόνα από τον υπολογιστή σας.
2) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ HASHTAG ΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Πληκτρολογήστε ένα hashtag και κλικ το κενό για να λάβετε στιγμιαίες προτάσεις hashtag (λειτουργεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο). Εναλλακτικά, επιλέξτε οποιοδήποτε κείμενο στη σελίδα (π.χ. κείμενο της ανάρτησής σας), κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "Λήψη προτάσεων hashtag για κείμενο".

3) ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ HASHTAG

*Company Update: As for what happens if you do not upgrade, you would just be able to use the site and mobile app for research, but not get hashtag suggestions for text or images. You would not be able to use the browser extension either. Upgrade costs $49  / year.