**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Το Google Plus θα κλείσει νωρίτερα, η νέα ημερομηνία

Το Google Plus (Google+) θα κλείσει νωρίτερα, η νέα ημερομηνία που ανακοινώθηκε είναι ο Απρίλιος του 2019. Μετά την ανακάλυψη και μιας δεύτερης διαρροής δεδομένων, η Google ανακοίνωσε ότι επισπεύδει το κλείσιμο.

Το Google+ ήταν προγραμματισμένο νωρίτερα να κλείσει τον Αύγουστο του 2019.

Αναρτήσεις στο GoogleΔεν βρέθηκαν;; Δε βρέθηκαν διότι δεν έχεις Google posts πιθανότατα
Μην δοκιμάζετε πολές φορές το takeout νωρίς είναι ακόμη κι τα δεδομένα είναι χύμαΗ εταιρεία αποκάλυψε ότι ένα σφάλμα στο API του Google+ έθεσε σε κίνδυνο τα δεδομένα 52,5 εκατομμυρίων χρηστών.


 Η Google θα κλείσει επίσης τα API του Google+ νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί - σε μόλις 90 ημέρες.

Οι λεπτομέρειες του προβλήματος είναι κάπως ασαφή, με την Google να λέει ότι το "API του Google+ δεν λειτουργούσε όπως είχε προβλεφθεί".

Ο David Thacker, αντιπρόεδρος διαχείρισης προϊόντων της Google, δήλωσε ότι η εταιρεία ανακάλυψε το σφάλμα «στο πλαίσιο των συνεχών διαδικασιών ελέγχου και το διόρθωσε εντός μιας εβδομάδας».Η Google λέει ότι στοιχεία από περισσότερα από 54 εκατομμύρια μέλη του Google Plus είχαν κλαπεί κάποια από τα δεδομένα τους τον Νοέμβριο. Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επάγγελμα είναι αυτά που ανέφερε η Google στην ανακοίνωση.

Το Google Plus ξεκίνησε το 2011. Απαιτούσε πρόσκληση για την συμμετοχή χρήστη αρχικά. Υπήρχαν φήμες ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει το Facebook και η αλήθεια είναι ότι φαινόταν σαν το Google Plus να ήταν μπροστά από το Facebook σε πολλούς τομείς. 'Οπως το Hangouts.

Στην πορεία, κατέρρευσε η συμμετοχή χρηστών, αλλά ε΄.ιναι κόμη χρήσιμο αν χρησιμοποιείς ομάδες ενδιαφερόντων.

Άγνωστη τύχη των υποπροϊόντων όπως Hangouts, Hangouts Dialler, Photos. Φαντάζομαι θα συνεχίσουν αυτόνομα.

Κι όσοι είχαν γυρισεί στο Blogger σε Google plus σχόλια τι θα κάνουν; Τα προφίλ, πάλι Blogger;

Μαντάρα η Google στα Social.

Με Google takeout τα δεδομένα. Αν και θα ανακοινώσουν υποτίθεται εργαλεία μετάβασης.