Πως να σώσετε τις φωτογραφίες του Google+ σας πριν είναι αργά

Αν έχετε κάποιο λογαριασμό Google θα έχετε λάβει ένα «απειλιτικό» email από την Google. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το Google+ στο Αρχείο του Άλμπουμ σας και στις σελίδες σας στο Google+ θα διαγραφούν μαζί με όλα τα άλλα δεδομένα όπως σχόλια, αναρτήσεις +1 κλπ.

Υπάρχει χρόνος περιορισμένος - μέχρι 2 Απριλίου 2019- ώστε αν θέλετε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας τις φωτογραφίες κι βίντεο που τυχόν ανεβάσετε στο Google+.



Σε προηγούμενο άρθρα, έγραψα πως μπορεί μνα κατεβάσετε στον υπολογιστή ως zip


Λογικό είναι, αν δραστηριοποιείστε στο Google + να θέλετε τουλάχιστον να σώσετε φωτογραφίες κι βίντεο σας που ποστάρατε εκεί αλλά δεν είναι μπακαπαρισμένες στο  Google Photos. Μπέρδεμα; Όχι.

Όχι, δεν σβήνεται το GMail σας ή οι φωτογραφίες του Blogger blog ή το κανάλι στο youtube! Μιλάμε για το αρχείο φωτογραφιών κι βίντεο Google +, όπως θα μιλάγαμε για τις φωτογραφίες που ανεβάζεται στο FB ας πούμε. Αυτό το κοινωνικό δίκυο της google που κλείνει οριστικά. Προφίλ κι Σελίδες, Ομάδες...

Λήψη συγκεκριμένων δεδομένων από το Google+ [φωτογραφίς, βίντεο]

  1. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ
  2. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Μπορείτε να κάνετε λήψη συγκεκριμένων δεδομένων Google+, όπως φωτογραφίες, εκδηλώσεις ή αναρτήσεις σας.

  1. Μεταβείτε στη σελίδα Λήψη των δεδομένων σας
  2. Δίπλα στον τύπο περιεχομένου που θέλετε να κατεβάσετε, όπως Ροή Google+, κάντε κλικ στο κάτω βέλος  Κάτω βέλος.
  3. Κάντε κλικ στην Επιλογή συγκεκριμένων δεδομένων.
  4. Επιλέξτε τα συγκεκριμένα δεδομένα που θέλετε να κατεβάσετε.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή OK.
  6. Κάντε κλικ στο Επόμενο.
  7. Επιλέξτε έναν τύπο αρχείου.
  8. Επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να σας παραδοθούν τα δεδομένα σας.
  9. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία αρχείου.

Σημείωση: Εάν θέλετε να κατεβάσετε το περιεχόμενό σας στις Σελίδες Google+, συνδεθείτε με τα στοιχεία σύνδεσης της Σελίδας Google+.



Ροή Google+

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενο που δημιουργήσατε στο Google+, όπως φωτογραφίες, συμβάντα και αναρτήσεις, επιλέξτε Ροή Google+. Θα λάβετε:

Φωτογραφίες που μοιραστήκατε στις αναρτήσεις και σχόλιά σας