**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Αλάρμ για ξύπνημα με τραγούδι από Spotify, Youtube Music το Google Clock

Το Google Clock app (ρολόι για Android), ενσωματώνει τώρα ως αλαρμ εκτός από το Spotify και το Youtube για να ξυπμάς με ένα τραγούδι ευχάριστα.

Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή Google Clock στο Play Store που μπορεί να εγκαταστήσεις στο Android κινητό. στο Samsung που διαθέτω με Android 5.1.1 παραδείγματος χάριν.Από ότι φαίνεται, πέρσι το Google clock app ενσωμάτωσε ως αλάρμ το Spotify για να επιλέγεις από το playlist σου με ποιο τραγούδι θα ξυπνάς και να μην ηχεί ένα ενοχλητικό αλάρμ.Τώρα ενσωματώνει και το YouTube Music app, η οποία είναι ξεχωριστή εφαρμογή και δεν υποστηρίζεται σε όλες τις συσκευές Android.

Επιπλέον, η υπηρεσία YouTube Music δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ελλάδα, σε αντίθεση με το Spotify. Μπορείτε να αφήσετε email στη σελίδα τους για να ενημερωθείτε αν και όταν θα είναι διαθέσιμη.

Πολλοί χρήστες, περίμεναν ότι το google clock θα υποστηρίζει το google Music, πράγμα που στην έκδοση 6.1 του ρολογιού δεν ισχύει.

Το ρολόι συνδυάζει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε σε μια απλή, όμορφη εφαρμογή.

• Ορίστε συναγερμούς, προσθέστε χρονοδιακόπτες και χρησιμοποιείστε ένα χρονόμετρο
• Παρακολουθήστε τον χρόνο σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας το Παγκόσμιο Ρολόι
• Συνδέστε με συσκευές Wear OS για να μεταφέρετε τους συναγερμούς και τους χρονομετρητές "στον καρπό σας"