**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Πως να ενεργοποιήσετε το Messenger Dark Mode τώρα

Αν έχετε το πιο πρόσφατο Messenger 4 θα σας δείξω πως θα ενεργοποιήσετε από τώρα το Dark Mode, σκούρο backround, ουσιαστικά με ένα λεγόμενο "easter egg" κόλπο.

Το dark Mode σε Messenger θα είναι φανερά διαθέσιμο, μιλώντας για Android και iOS app, τις επόμενες εβδομάδες αλλά εμείς, αν θέλουμε, θα το ενεργοποιήσουμε τώρα!


Messenger dark mode easter egg

«Ένα από τα πιο προσδοκώμενα χαρακτηριστικά από την ημέρα κυκλοφορίας του Messenger 4, η σκούρα λειτουργία είναι μια κομψή νέα εμφάνιση που είναι φιλική στα μάτια με την εναλλαγή του φόντου από άσπρο σε μαύρο.»


Απλά στείλτε ένα emoji ημισελήνου - 🌙 - σε οποιαδήποτε συνομιλία του Messenger για να ξεκλειδώσετε τη ρύθμιση και να ζητήσετε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

Αν δεν έχετε το emoji ημισέληνος, αντιγράψτε το από την παραπάνω παράγραφο. Μπορείτε να το βρείτε για αντιγραφή και στην Emojipedia ψάχνοντας crescent moon.

Επικολλήστε τώρα το emoji ημισελήνου στο messemger και στείλτε το σε ένα φίλο.

Ως εκ δια μαγείας, θα υπάρξει βροχή από ημισελήνους στην εφαρμογή και θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος / επιλογή να πάτε στις ρυθμίσεις να ενεργοποιήσετε το dark mode του Facebook Messenger app.

«Η σκοτεινή λειτουργία μειώνει τη λάμψη από το τηλέφωνό σας για χρήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του Messenger που αγαπάτε, ανεξάρτητα από το πότε ή πού βρίσκεστε.»

ΥΓ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΣΕ PC