**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**
Podcast ειναι "ηχογραγημενο αρθοο". SoundCloud είναι μια πλατφορμα podcasting. Σε PC, laptop 1 κλικ και παιζει κι μπορεις κ να το κατεβασεις το καθε επισοδειο. Σε κινητο εγκαθιστας τη μικρη εφαρμογη για να τα ακουσεις

Γιατί βλέπω αυτή την ανάρτηση στο Facebook;

Το Facebook θα σας αποκαλύπτει κατά κάποιο τρόπο για ποιο λόγο βλέπετε κάποια ανάρτηση φίλου ή ομάδας ή σελίδας, δηλαδή πτυχές από τον αλγόριθμο του. Κάθε χρήστης Facebook υποτίθεται ότι βλέπει προσωποποιημένο περιεχόμενο στο Newsfeed του. Κάποια post τα δείχνει στο χρήστη κι πολλά όχι. Αυτό προκαλεί απορίες και συγχύσεις που με αυτή τη κίνηση πάει να καθησυχάσει...Αυτό το πράγμα το έχουμε δει ήδη κάμποσο καιρό τώρα στις διατιμήσεις και προωθημένες δημοσιεύσεις: «Γιατί το βλέπω αυτό». Ε, τώρα το γενικεύει και στις αναρτήσεις φίλων, σελίδων κι ομάδων.

Ο χρήστης θα βλέπει μερικο΄πυς λόγους για τους οποίους βλέπει την συγκεκριμένη ανάρτηση κι θα μπορεί να διαμορφώνει κάπως τι βλέπει.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να πατήσετε τις αναρτήσεις και τις διαφημίσεις σας στη ροή ειδήσεων, να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους λόγους εμφάνισής τους και να λάβετε μέτρα για την περαιτέρω προσαρμογή του τι βλέπετε.

Το "Γιατί βλέπω αυτήν την ανάρτηση;", θα βρίσκεται στο αναπτυσσόμενο μενού στη δεξιά γωνία μιας ανάρτησης.

Κριτηρια


  • Πόσο συχνά αλληλεπιδράτε με δημοσιεύσεις από άτομα, Σελίδες ή Ομάδες.
  • πόσο συχνά αλληλεπιδράτε με έναν συγκεκριμένο τύπο δημοσίευσης, για παράδειγμα, βίντεο, φωτογραφίες ή συνδέσμους. και
  • τη δημοτικότητα των αναρτήσεων που μοιράζονται οι άνθρωποι, των Σελίδων και των Ομάδων που ακολουθείτε.
Αυτά θα τα δούμε πρώτα στο PC κι μετά στο Facebook app.