**Έχουμε περίπου 1000 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα**

Τα προφίλ στα Blogger blogs τώρα που έκλεισε το Google Plus

Άν έχετε Blogger blog [blogspot] και είχατε συνδέσει το blog με το Google Plus, υπογράφατε τα άρθρα σας με το προφίλ Google+ σας, τώρα που έκλεισε έχετε πρόβλημα. Εκτός κι αν το προσέξατε κι το διορθώσατε. Το άρθρο αυτό δείχνει πως ξαναγυρίζουμε στο προφίλ Blogger και το συμπληρώνουμε. Για όσους δεν το πρόσεξαν ακόμη.

Καταρχήν, για όσα blog σας στο Blogger χρησιμοποιούσατε εσείς κι οι συνεργάτες σας Blogger Profil δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα, αν το έχετε ενημερωμένο [αν θέλετε].

Blogger profile


Αν όμως, το είχατε γυρίσει σε google+ Profil, τότε αντί για το όνομα ή ψευδώνυμο κάτω από τα άρθρα σας θα γράφει σαν υπογραφή άγνωστος.

Κι αν έχετε το gadget /widget συγγραφέας/συνεργάτες του blog που παρέχεται από τον blogger, πάλι άγνωστος με σηματάκι G+ για όσους χρησιμοποίησαν στο blog προφίλ google plus. με κλικ πάνω σε αυτά θα οδηγείται ο αναγνώστης στη σελίδα που λέει έκλεισε το google+ οριστικά.

Αν τώρα κάνετε εσείς κλικ στο ΔΙΚΟ σας «άγνωστος» [unknown], θα σας βγει κάπου μήνυμα να το γυρίσετε το προφίλ πάλι σε Blogger Profile.

Τότε, με επεξεργασία θα γράψετε το όνομα με το οποίο σας ξέρουν, αν δεν είναι γραμμένο κι όποια άλλη πληροφορία θέλετε να βάλετε. Και αν θέλετε φώτο ή αβαταρ που σας ξέρουν με αυτό οι αναγνώστες.

Στο blogger profile υπάρχει και διατηρείται ο αριθμός, όχι κι μεγάλος, όσον παλιότερα επισκέφτηκαν το προφίλ blogger σας.

Ένα παράδειγμα είναι το δικό μου προφίλ blogspot.

Επίσης, στο προφίλ είναι προσυμπηρωμένα τα blog σας [σύνδεσμοι].