**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

About Sotostips

Καλωσορίσατε στο Sotostips.gr, ένα φιλικό και για τον αρχάριο χρήστη έγκυρο τεχνολογικό blog. Βοηθάμε με τα άρθρα και tips μας τους χρήστες pc και internet  αλλά και τους νέους bloggers. Δημοσιεύουμε ενδιαφέρουσες ειδήσεις και προτείνουμε καλά δωρεάν προγράμματα και εφαρμογές.Είμαι ο Σωτήρης. Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και μόλις τελείωσα το λύκειο ήρθα στην Ελλάδα(τα άρθρα μου για την Κωνσταντινούπολη θα τα βρείτε στο άλλο μου blog Είναι Αδύνατον το οποίο διατηρούμε με συνάδελφο). Και στα δυο blog γράφω ως 'xalki'. Αποφοίτησα από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Είμαι χρήστης του internet από το 1996. Οι περισσότεροι τότε δεν ξέραμε καν τι είναι το διαδίκτυο.

Blogger είμαι από το 2008. Άργησα λίγο το παραδέχομαι :). Αναρωτήθηκα αν θα έχω ένα προσωπικό blog  ή θα έγραφα για γενικότερου ενδιαφέροντος θέματα. Κατέληξα εκεί που θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο πιστεύω και ταυτόχρονα θα το ευχαριστιέμαι.

Όταν ξεκίνησα, η Google για μερικούς μήνες δεν μας έστελνε επισκέπτες. Έφερνα κόσμο δημοσιεύοντας σε σχετικά forum άρθρα και σχόλια. Ανακάλυψα το Twitter και αργότερα το Facebook.

Τα πράγματα βελτιώθηκαν σιγά σιγά. Το Sotostips.gr έγινε γνωστό σε πολύ κόσμο διαφορετικών καταβολών και εμπειρίας.

Άρχισα να παίρνω διάφορα σχόλια,μηνύματα δημόσια ή ιδιωτικά και πολλά Emazils, από απλούς ανθρώπους μέσω του Προφίλ Google ή στο Facebook και Twitter που ζητούσαν κάποια συμβουλή αλλά και φανέρωναν ότι τουλάχιστον είμαι σε καλό δρόμο.

Έψαξα και βρήκα μερικά:

"Σωτήρη αν και δεν σε ξέρω σε νοιώθω γνωστό." 
"το blog που έχεις είναι λύτρωση για αυτούς που ξεκινάνε τώρα."

"Πού ήσουν τόσο καιρό και έψαχνα να σε βρω? Συγχαρητήρια."

"Χαίρομαι που σε συναντώ και θαυμάζω την υπομονή σου να απαντάς με τόση ευγένεια στα ερωτήματα φίλων, που δεν ξέρουν πράγματα όπως και εγώ"
 
"Σωτήρη, να είσαι καλά!Συγχαρητήρια για το blog σου, είναι πολύ χρήσιμο για εμάς τους καινούργιους!" 
"ανακάλυψα σήμερα τυχαία το blog σου και όντως είναι πολύ χρήσιμο για κάποιον που έχει φτιάξει blog." 
"Σωτήρη Ευχαριστώ για όλες τις ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σου, που πολλές φορές έως τώρα με βοήθησαν!" 

Η αποστολή του Sotostips.gr: "Mission Statement"

Ο στόχος λοιπόν του Sotostips, που δεν θα σταματήσει να βελτιώνεται ακολουθώντας και τις  οπωσδήποτε επιθυμητές υποδείξεις σας, είναι:

"να γεφυρώσει το ψηφιακό χάσμα που χωρίζει αρχάριους και "προχωρημένους" χρήστες. Ένα δικό σας, αξιόπιστο, blog"

Εγγραφή με email στο Sotostips.gr για να μη χάνετε άρθρο. Τώρα:Γράψτε το email στο κουτί και Enter:

                                     Από τη FeedBurner της Google
Φιλική Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο χρήστη-αναγνώστη, στα δεδομένα, το λογισμικό και εξοπλισμό του/της:
  • Σε οποιαδήποτε περίπτωση λανθασμένης κατανόησης και εφαρμογής των συμβουλών από το χρήστη Για αυτό υπάρχει η δυνατότητα σχολίων για διευκρινήσεις. Συνήθως εφαρμόζουμε αυτά που γράφουμε η ελέγχουμε αυστηρά τις πηγές μας όταν γράφεται φυσικά το άρθρο.
  • Σε περιπτώσεις όπου λόγω αλληλοπαρεμβολών άλλων εγκατεστημένων προγραμμάτων του χρήστη οι συμβουλές να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα.
  • Σε περιπτώσεις κακής εγκατάστασης η λειτουργίας του hardware(υλικού) του χρήστη οι οποίες δεν επιτρέπουν την εφαρμογή των συμβουλών ή οδηγού σε απρόβλεπτα.
  • Στο περιεχόμενο των εξωτερικών συνδέσμων ΤΡΙΤΩΝ(πχ μπορεί να εξαφανισθούν, να αλλάξουν, να μολυνθούν, να χακαριστούν κλπ.).
  • Σε περιεχόμενο των άρθρων μας που είναι πλέον μη χρήσιμα λόγω ημερομηνίας. Γίνεται προσπάθεια κατά καιρούς ελέγχου και διόρθωσης  του περιεχομένου και τον συνδέσμων, και πάρα πάρα πολλά άρθρα παλιά ακόμη είναι χρήσιμα,  αλλά είναι αδύνατον λόγω του αριθμού των άρθρων ο 100% έλεγχος(γενικά στη ζωή εκατό τις εκατό υπάρχει μόνο ο θάνατος :) ). Επικοινωνήστε αν διαπιστώσετε κάτι στραβό.
  •  Οι διαφημίσεις είναι ευθύνη της-αξιόπιστης αλλά όχι και αλάνθαστης- Google αν και όποτε μπορώ παίρνω κάποια μέτρα, χρησιμοποιώντας τα νόμιμα εργαλεία που παρέχει αυτή η εταιρία,  αν το κρίνω σωστό.
  • Μπορεί να προστεθούν κι άλλοι ή να αλλάξουν οι όροι πράγμα που διαπιστώνεται εδώ.  Τελευταία τροποποίηση 25.1.2013
 Εγγραφείτε με email στο blog Sotostips για να μην χάνετε άρθρο, όταν δημοσιεύεται(Θα σας έρθει μετά email επιβεβαίωσης εγγραφής!!).