**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

My Pinterest

Το Pinterest έχει εξελιχθεί σε χρήσιμο εργαλείο, όχι μόνο επειδή βρίσκει κανείς ευκολοχώνευτα infographics ή φωτογραφίες προϊόντων ταξινομημένες σε κατηγορίες-δηλαδή boards, αλλά αποτελεί αν χρησιμοποιηθεί σωστά ένα ακόμη παράθυρο για τους bloggers να γνωριστούν ίσως καλύτερα μεταξύ τους αν έχουν ίδια ενδιαφέροντα, και γιατί όχι να φέρουν traffic στα blog τους.

Βέβαια θα αναρωτηθεί κανείς, ειδικά αν είσαι ένα άτομο και έχεις παρουσία σε πολλά κύρια κοινωνικά δίκτυα, θα προλαβαίνεις και το Pinterest. Αν το βάλεις στο πρόγραμμα ναι. Θέλει όμως διαπροσωπικές σχέσεις με συντοπίτες, Ελληνες δηλαδή, αν το blog είναι ελληνικό. Εκεί πάσχουμε λίγο.

Οι διάφοροι γκουρού του χώρου έχουν βαλθεί να μας πουν ότι είναι το Pinterest πιο προσοδοφόρο και από άλλο δίκτυο. Ο καιρός θα δείξει, πάντως "it has fun"  που λένε. Το παρακάτω είναι widget είναι από το λογαριασμό μου στο pinterest. Follow me στο Pinterest:

Web Hosting