**Έχουμε περίπου 1061 τεχνολογικά άρθρα στο blog Sotostips -στα 10 χρόνια λειτουργίας, πολλά από αυτά ακόμη χρήσιμα ΚΑΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ PODCAST**

Guest Posts

Αν θέλετε να γράψετε για το Sotostips.gr ένα guest post(φιλοξενούμενη ανάρτηση), ή θέλετε να γράψω για σας, επικοινωνήστε. Η διεύθυνση είναι παρακάτω. Αν και παρακάτω αναφέρω τι βασικά θέλω εγώ από έναν ή μια σχετική guest blogger(τεχνολογία, social media, SEO κλπ), διαβάστε και μια πιο πλήρη λίστα γενικά για τις απαιτήσεις του guest blogging.


Τι είναι το guest blogging και τι κερδίζω εγώ και ο guest blogger;

Με ένα καλογραμμένο και κατάλληλο για τη θεματολογία του blog που φιλοξενείται guest post κερδίζουν συνήθως και τα 2 μέρη της συμφωνίας. Ο guest blogger κερδίζει νέο κοινό ενδεχομένως, νέους συνδρομητές στο blog τους και νέους fan/followers κλπ στους λογαριασμούς τους κοινωνικών δικτύων. Εφόσον έχει βάλει χρήσιμους συνδέσμους ΚΑΙ σε δικά του παλιά άρθρα ενδεχομένως  αλλά και με το μίνι βιογραφικό στο τέλος όπου βάζει σύνδεσμο στη αρχική σείδα και τα κέρδη είναι φανερά.

Ο blogger που τον φιλοξενεί ένα καλό guest post με στοχευμένες λέξεις κλειδιά κερδίζει προφανώς πρώτα τους πιστούς αναγνώστες και φυσικά νέο traffic από Google.

Και μην ξεχνάμε ότι αν οι συνθήκες το ευνοούν μπορεί να υπάρξει και αντίστροφο guest blogging, μια ανταλλαγή guest posts.


Τι λέει ο Matt Cutts της Google για το σωστό guest blogging(φιλοξενούμενη ανάρτηση)

Παρακαλώ πριν την επικοινωνία λάβετε υπόψη τα εξής:


Sotostips guest posting guidelines

Το Sotostips.gr έχει ένα ιδιαίτερο στυλ που προσπαθεί να ακολουθεί κατά το δυνατόν και θα ζητήσει απο τον guest blogger:

  1. Καθαρή γραφή με στόχο να γίνει κατανοητό το άρθρο σε όλους άσχετα από τη δυσκολία
  2. Αποφυγή γενικοτήτων
  3. Ακρίβεια και σύνδεσμοι που εμπλουτίζουν την εμπειρία του αναγνώστη και credits σε άλλους όποτε απαιτείται
  4. Original άρθρο, όχι αλλού δημοσίευση. Όχι copy-paste ολόκληρα κομμάτια, εμπλουτισμός άρθρου σε κάθε περίπτωση.
  5. No keyword/link spam.
  6. No paid content.


Επικοινωνία χωρίς δισταγμό για μια πιο προσωπική επαφή: